Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Letní pochvaly a pohlavky

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Ale já to myslel obecně, ne, že se to má vztahovat na MZ, která se takhle ke svým uživatelům nechová:)
100001
Ale já to myslel obecně, ne, že se to má vztahovat na MZ, která se takhle ke svým uživatelům nechová:)
0 0
reagovat
preklepy pardon... treba zapotrebi :D
100000
preklepy pardon... treba zapotrebi *:D*
0 0
reagovat
Fluke nam tady udelal medvedi sluzbu. To co napsal je neuveritelnej blabol. My totiz dovolujeme lidem aby si stezovali, Shadwell, Jupos a ostatni mohli dat najevo, ze se jim neco nelibi, ostatne kazdy z nas vcemene snasi trvalesi navazeni par uzivatelu. Ale branime tomu, aby se tyhle navazky donekonecna opakovaly a hlavne aby borily jinak myslim velmi kvalitni diskuzni fora. Tj. kdyz pod kazdej imfuv clanek prijde Shadwell a zacne se do nej s_at, kdyz se Jupos pta na strasny nesmysly, kdyz Shimitz a jeho grupa neustale otravuje s nejakymi manifesty a kdyz popik utoci na jine a pritom kaze o rasismu, zakrocime. Diskuze tu maji nejakou hodnotu, neni to jen zmet vykriku a urazek. A hadat se s nekym donekonecna kdo je vetsi idiot nemame (obvykle 8)) zapotrebub. Proto jsou neprizpusobivi jedini anihilovani a udrzovan vicemene poradek a klid. A to je dobre. A Fluke at nad tim rtadsi uz neteoretizuje.

Crimson_moon: Ja myslim ze u FMka ti nikdo v nicem nebranil, jen jsem se ohradil osobne, protoze se po poslednich tvych prispevcich nemuzu zbavit dojmu, ze ses proti me pomerne brutalne zaujatej (viz napr. hlasky o Batmanovi) - a hazet na me veskery "neuspech" veskrze "uspesneho" FMka mi prislo krajne unfair.
99999
Fluke nam tady udelal medvedi sluzbu. To co napsal je neuveritelnej blabol. My totiz dovolujeme lidem aby si stezovali, Shadwell, Jupos a ostatni mohli dat najevo, ze se jim neco nelibi, ostatne kazdy z nas vcemene snasi trvalesi navazeni par uzivatelu. Ale branime tomu, aby se tyhle navazky donekonecna opakovaly a hlavne aby borily jinak myslim velmi kvalitni diskuzni fora. Tj. kdyz pod kazdej imfuv clanek prijde Shadwell a zacne se do nej s_at, kdyz se Jupos pta na strasny nesmysly, kdyz Shimitz a jeho grupa neustale otravuje s nejakymi manifesty a kdyz popik utoci na jine a pritom kaze o rasismu, zakrocime. Diskuze tu maji nejakou hodnotu, neni to jen zmet vykriku a urazek. A hadat se s nekym donekonecna kdo je vetsi idiot nemame (obvykle *8)*) zapotrebub. Proto jsou neprizpusobivi jedini anihilovani a udrzovan vicemene poradek a klid. A to je dobre. A Fluke at nad tim rtadsi uz neteoretizuje. Crimson_moon: Ja myslim ze u FMka ti nikdo v nicem nebranil, jen jsem se ohradil osobne, protoze se po poslednich tvych prispevcich nemuzu zbavit dojmu, ze ses proti me pomerne brutalne zaujatej (viz napr. hlasky o Batmanovi) - a hazet na me veskery "neuspech" veskrze "uspesneho" FMka mi prislo krajne unfair.
0 0
reagovat
Fluke (02.09. 17:37): To jsou ale falešná slovíčka, co nám tady předkládáte pane :D ehm.. hlavně si uvědomte, jaký je rozdíl mezi kritikou a urážkou. Pozn.: jak se má dle vaší teze kritizovat článek v případě FMka? :o

Dnes mám dobrou náladu, takže i poděkuju za připomenutí, že "Tohle není demokratický server" :D:+
99988
Fluke (02.09. 17:37): To jsou ale falešná slovíčka, co nám tady předkládáte pane *:D* ehm.. hlavně si uvědomte, jaký je rozdíl mezi [link="http://en.wikipedia.org/wiki/Critic"]kritikou[/link] a [link="http://en.wikipedia.org/wiki/Insult"]urážkou[/link]. Pozn.: jak se má dle vaší teze kritizovat článek v případě FMka? *:o* Dnes mám dobrou náladu, takže i poděkuju za připomenutí, že "Tohle není demokratický server" *:D**:+*
0 0
reagovat
prima :+
99987
prima *:+*
0 0
reagovat
Ještě že v tom má reddakce jasno :D Upřímně, mě banány za poslední doby spíš potěšily, popík i disk mi celkem lezli na nervy, shimitz, to je kapitola sama pro sebe. Navíc vždy přijde nejdříve varování, pokud někdo vloženě ustřelí a pak až teprve zásah. Kdyby se tu banovali uživatalé, kteří kritizují konstruktivně, tak tu za chvíli nikdo nebude...
99986
Ještě že v tom má reddakce jasno *:D* Upřímně, mě banány za poslední doby spíš potěšily, popík i disk mi celkem lezli na nervy, shimitz, to je kapitola sama pro sebe. Navíc vždy přijde nejdříve varování, pokud někdo vloženě ustřelí a pak až teprve zásah. Kdyby se tu banovali uživatalé, kteří kritizují konstruktivně, tak tu za chvíli nikdo nebude...
0 0
reagovat
Jsme grupa, kterou to baví. Ale jakmile začne někdo nadávat do kreténů nám nebo čtenářům, tak nás to bavit velmi rychle přestane. Ale na druhou stranu myslím, že nás nikdo nemůže obvinit z toho, že se nejdřív nepokoušíme jedincům bez vychování slušně nazančit, jak se situace má. Nikdo tu nedostal ban bez předchozího upozornění a druhé šance.
99984
Jsme grupa, kterou to baví. Ale jakmile začne někdo nadávat do kreténů nám nebo čtenářům, tak nás to bavit velmi rychle přestane. Ale na druhou stranu myslím, že nás nikdo nemůže obvinit z toho, že se nejdřív nepokoušíme jedincům bez vychování slušně nazančit, jak se situace má. Nikdo tu nedostal ban bez předchozího upozornění a druhé šance.
0 0
reagovat

Bo X Be

Tohle je právě na tom mnou zmíněném subjektu (zde MZ), jak se bude vůči čtenářům, kterým poskytuje práva chovat.
A co MZ je, a jak se chová, myslím všichni víme;)
99982
Tohle je právě na tom mnou zmíněném subjektu (zde MZ), jak se bude vůči čtenářům, kterým poskytuje práva chovat. A co MZ je, a jak se chová, myslím všichni víme*;)*
Bo X Be
0 0
reagovat

Fluke 18:25

tak buď je MZ médium ..... žurnalistická grupa, která píše do veřejného prostoru, protože jí to baví a neodvrací se od negativních reakcí, protože ty přijít zákonitě musí, svět už je takový.

anebo jste filmový klub, fanoušci sobě, které by neměl při rozjímání nikdo rušit......:) myšleno v dobrém

Quo Vadis?
99981
tak buď je MZ médium ..... žurnalistická grupa, která píše do veřejného prostoru, protože jí to baví a neodvrací se od negativních reakcí, protože ty přijít zákonitě musí, svět už je takový. anebo jste filmový klub, fanoušci sobě, které by neměl při rozjímání nikdo rušit......:) myšleno v dobrém Quo Vadis?
Fluke 18:25
0 0
reagovat
asi myslíme všichni každý to samé, každý jinými slovy

nicméně si autor řekněme Autor s velkým A nemůže myslet, že když podepíše tři články a v každém z nich bude napsáno, že je Tom Cruise lama a že by si přál, aby natočili nový díl Star Wars, tak že to při třetím článku, který se věnuje recenzi na dokument o akvarijních rybičkách, nebude čtenáře mrzet natolik, že by to nedali najevo.

Ale jinak jsem PRO zákaz nebetyčně hloupých a dementních příspěvků. Tady na moviezone jsou ještě čtenáři beránci, ale stačí jediný článek o imigrantech z Ukrajiny na aktualne.cz..........a je třeba celou diskuzi zrušit ...
99979
asi myslíme všichni každý to samé, každý jinými slovy nicméně si autor řekněme Autor s velkým A nemůže myslet, že když podepíše tři články a v každém z nich bude napsáno, že je Tom Cruise lama a že by si přál, aby natočili nový díl Star Wars, tak že to při třetím článku, který se věnuje recenzi na dokument o akvarijních rybičkách, nebude čtenáře mrzet natolik, že by to nedali najevo. Ale jinak jsem PRO zákaz nebetyčně hloupých a dementních příspěvků. Tady na moviezone jsou ještě čtenáři beránci, ale stačí jediný článek o imigrantech z Ukrajiny na aktualne.cz..........a je třeba celou diskuzi zrušit ...
0 0
reagovat

Bo X Be

ad nedemokracie je myšleno to, že uživateli může v podstatě být prd do toho jak se věci vedou a nemá žádná práva s tím něco dělat, pokud se nejedná o nějakou nezákonou rovinu.
Samozřejmě, pokud se server rozhodne, takhle přistupovat k lidem, je to v jeho neprospěch, ale to už je jiná kapitola. Uzurpovat si nějaká práva na soukromém subjektu nemáme, můžou nám být jenom poskytnuta (pokud se znovu nejedná o věci, které se neslučují se zákony státu).
99978
ad nedemokracie je myšleno to, že uživateli může v podstatě být prd do toho jak se věci vedou a nemá žádná práva s tím něco dělat, pokud se nejedná o nějakou nezákonou rovinu. Samozřejmě, pokud se server rozhodne, takhle přistupovat k lidem, je to v jeho neprospěch, ale to už je jiná kapitola. Uzurpovat si nějaká práva na soukromém subjektu nemáme, můžou nám být jenom poskytnuta (pokud se znovu nejedná o věci, které se neslučují se zákony státu).
Bo X Be
0 0
reagovat
Bo: Ano, máš pravdu, Fluke se tou nedemokratickostí serveru ohání možná až příliš často, ale v podstatě tím trochu krkolomně vysvětluje fakt, že když někdo přijde a stěžuje si na STYL psaní autora, tak se o tom těžko bude diskutovat, protože tenhle styl toho autora tvoří a těžko ho změní, proto pokud dotyčnému nesedí, tak s tím nic neudělá. Druhá věc je to, že mě osobně štve, když někdo přijde a začna plácat o tom, že když se ozve někdo s jiným názorem, tak je perzekuován. To je přece blbost. Sám víš, že tu vznikají často vášnivé diskuze na úrovni mezi lidmi s rozdílnými názory. Ale jsou to rozdílné názory na REPRODUKOVANOU zprávu nebo názor autora a za to tady nikdo nikoho nikdy nepotrestal... Když ale někdo přijde a začne řádit stylem:"Jste kreténi, tohle přece musí bý takhle, vy volové" Dostane ban a pak začne rozhlašovat, že dostal ban za jiný názor.... ;)
99977
Bo: Ano, máš pravdu, Fluke se tou nedemokratickostí serveru ohání možná až příliš často, ale v podstatě tím trochu krkolomně vysvětluje fakt, že když někdo přijde a stěžuje si na STYL psaní autora, tak se o tom těžko bude diskutovat, protože tenhle styl toho autora tvoří a těžko ho změní, proto pokud dotyčnému nesedí, tak s tím nic neudělá. Druhá věc je to, že mě osobně štve, když někdo přijde a začna plácat o tom, že když se ozve někdo s jiným názorem, tak je perzekuován. To je přece blbost. Sám víš, že tu vznikají často vášnivé diskuze na úrovni mezi lidmi s rozdílnými názory. Ale jsou to rozdílné názory na REPRODUKOVANOU zprávu nebo názor autora a za to tady nikdo nikoho nikdy nepotrestal... Když ale někdo přijde a začne řádit stylem:"Jste kreténi, tohle přece musí bý takhle, vy volové" Dostane ban a pak začne rozhlašovat, že dostal ban za jiný názor.... *;)*
0 0
reagovat

Bo X Be

hele mě už tam psát nemusíš já sem už přesvědčený že tvé miněni je správné:)
99976
hele mě už tam psát nemusíš já sem už přesvědčený že tvé miněni je správné*:)*
Bo X Be
0 0
reagovat

Bo X Be

No, neformuloval jsem to zrovna šťastně, jde mi o to, že kritika autorovy práce, je ta kritika autora. Když je většina děl autora kritizována, tak to mluví za vše a není třeba kritizovat autora, každý už si udělá obrázek, že je něco špatně.

Takže si stojím za tím, kritizovat by se měla práce, ne autor. Kritika autora je často až příliš osobní, či zaujatá, a pokud je s jeho prací 90% spokojeno, tak zbytečná.
99974
No, neformuloval jsem to zrovna šťastně, jde mi o to, že kritika autorovy práce, je ta kritika autora. Když je většina děl autora kritizována, tak to mluví za vše a není třeba kritizovat autora, každý už si udělá obrázek, že je něco špatně. Takže si stojím za tím, kritizovat by se měla práce, ne autor. Kritika autora je často až příliš osobní, či zaujatá, a pokud je s jeho prací 90% spokojeno, tak zbytečná.
Bo X Be
0 0
reagovat

Silence, Honey

to co jsem psal jsem i v nadpisu směřoval k Flukovi a k tomu jeho odstavci o nedemokratickém serveru, který mě jednoduše zaujal a tak jsem si neodpustil názor. Zatím mi to nikdo ani nevyvrátil, ani nepotrvdil.....

Osobně si totiž na kvality článků na MZ nestěžuju (pokud mě netrefí do nosu očividná ztráta nadhledu autora), naopak - doporučuju 8)
99973
to co jsem psal jsem i v nadpisu směřoval k Flukovi a k tomu jeho odstavci o nedemokratickém serveru, který mě jednoduše zaujal a tak jsem si neodpustil názor. Zatím mi to nikdo ani nevyvrátil, ani nepotrvdil..... Osobně si totiž na kvality článků na MZ nestěžuju (pokud mě netrefí do nosu očividná ztráta nadhledu autora), naopak - doporučuju *8)*
Silence, Honey
0 0
reagovat
Bo X Be: Tam přece ale nešlo o to, že by někdo kritizoval obsah a faktické údaje v tom Imfovo příspěvku. Velmi hloupě zpochybňoval a ptal se, jak může Imf používat takovou formu a ta, že se mu nelíbí. To je přece rozdíl. Faktické údaje a obsah nikdo nezbochybňoval a bylo u vysvětleno, že osobnost autora tvoří samozřejmě styl a forma jeho psaní a ta je v Imfově případě všeobecně (nejen zde) velmi kladně přijímána....
99972
Bo X Be: Tam přece ale nešlo o to, že by někdo kritizoval obsah a faktické údaje v tom Imfovo příspěvku. Velmi hloupě zpochybňoval a ptal se, jak může Imf používat takovou formu a ta, že se mu nelíbí. To je přece rozdíl. Faktické údaje a obsah nikdo nezbochybňoval a bylo u vysvětleno, že osobnost autora tvoří samozřejmě styl a forma jeho psaní a ta je v Imfově případě všeobecně (nejen zde) velmi kladně přijímána....
0 0
reagovat

Bo X Be

to beru jako dostatečné vysvětlení:)
99971
to beru jako dostatečné vysvětlení*:)*
Bo X Be
0 0
reagovat

honey

Mě jen zaujal Fluke druhým odstavcem v 17:37.

Vůbec nevím kdo koho banoval a proč je tu diskuze. Vypíchnul jsem si z ní jen ten odstavec.....
99970
Mě jen zaujal Fluke druhým odstavcem v 17:37. Vůbec nevím kdo koho banoval a proč je tu diskuze. Vypíchnul jsem si z ní jen ten odstavec.....
honey
0 0
reagovat

Bo X Be

a ty si myslíš že zabanování popika nebylo správné?ostatně myslím že proto je tady ta diskuze
99969
a ty si myslíš že zabanování popika nebylo správné?ostatně myslím že proto je tady ta diskuze
Bo X Be
0 0
reagovat
Mě vždycky přišlo, že když je ta kritika konstruktivní, tak s tím nikdo z redaktorů problém neměl. Takže spíš je to o tom, že pkkoblih a jemu podobní nemají co dělat a jejich jediným cílem je "rozvracet" diskuze. A co je smutný , tak poslední dobou je to horší a horší:-
99968
Mě vždycky přišlo, že když je ta kritika konstruktivní, tak s tím nikdo z redaktorů problém neměl. Takže spíš je to o tom, že pkkoblih a jemu podobní nemají co dělat a jejich jediným cílem je "rozvracet" diskuze. A co je smutný , tak poslední dobou je to horší a horší*:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se