Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise pod pokličkou


ikona
imf
angelina jolietom cruise
 

Před pěti lety by kýchnul a obratem inkasoval šek na půl milionu dolarů. Jeho Ethan Hunt lámal rekordy napravo nalevo, na jeho Mavericka si hráli tátové i teenageři a všechno bylo super. Dneska se sice Tom Cruise pořád ještě z fotek usmívá, ale s jeho superhvězdnou kariérou už to tak slavné není. Valkyrie se neustále odsouvá, žádný velký trhák v kapse Tomík nemá a ty relativně slibné zahazuje ve prospěch... rodinných komedií?

Ve snímku s roztomilým názvem Food Fight si totiž Cruise zahraje vyhlášeného šéfkuchaře, který je donucen vyvařovat pro děti ve školní jídelně. Tak trochu jako Jamie Oliver, až na to, že Tomovu postavu to vůbec nebude bavit dokud se mu do cesty nepostaví nějaká vnadná učitelka nebo roztomilý prvňák. Mám sice pocit, že to Cruise dělá hlavně proto, aby se měla jeho dcerka Suri za pár let na co koukat (tatínek jí zřejmě nebude pouštět film, ve kterém letí hlavou dolů a ukazuje prostředníček ruskému pilotovi), ale proč ve prospěch filmu, který měl původně režírovat Steven Brill (Tvrďák Taylor) pustil Cruise nadějné špionážní drama Edwin A. Salt? Snímek, který ho mohl katapultovat zpátky do první ligy, někam k bourneovsky nadopovanému Mattu Damonovi, teď zdědí Angelina Jolie. Je to poněkud netradiční výměna dresů, ale producenty to nikterak nerozhodilo. Role agenta, snažícího se na útěku vyvrátit svou údajnou kolaboraci s východními mocnostmi, se jednoduše přepíše do ženského rodu a bude vymalováno. Režírovat by měl Philip Noyce (Vysoká hra patriotů) a není bez zajímavosti, že Cruise porazil na hlavu hned několik silných konkurentů. Jen proto, aby nakonec cuknul a roli shrábla čím dál tím pracovitější Jolie. Čím víc dětí, tím víc filmů... někdo je krmit musí.

A tak zatímco Cruise utíká k rodině, Angelina se od rodinného krbu trhá, aby měla na kontě další projekty. Znamená to, že z Brada Pitta bude doživotní podpantoflák? Nevím, nevím, jak se s tím jeho fandové vyrovnají...

p.s. Obrázky sháněl stčko. :) 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace