Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tatum skáče sem a tam


ikona
imf
parkour
 

Až teaser na G.I. Joe ukáže, jestli má ten kluk na to, aby se stal akční hvězdou, ale producenti jako obvykle nečekají a už mu na stůl vrší další žánrové výzvy. Jednou z nich by mohl být i film o parkourových nadšencích, kteří vykrádají nejrůznější banky, sklady a obyčejné domy díky svým schopnostem. Hollywood jako obvykle nosí dříví do lesa - parkourových filmů už tu pár bylo (francouzská série Yakamasi) a zlodějíčci skákající ze střechy na střechu tu byli třeba v Minghellově dramatu Dveře dokořán. Tenhle film ale bude zjevně prostý jakýchkoliv dilemat - půjde v něm jen o ladné pohyby s policejními sirénami v zádech. Což, proč si to nepřiznat, nezní tak špatně.


Parkour se stal v poslední době vítaným kořením hollywoodské produkce - pár vložek ve Smrtonosné pasti 4.0, dnes již kultovní honička v Casino Royale a řekněme, že i střípky ve třetím Bourneovi a restartovaném Hulkovi. Dokonce i videoherní scéna se "chytla" a šikovné lezce můžeme najít v Assasins Creed a především v chystaném Mirrors Edge. Parkour definitivně vylezl z undergroundu a chce dobýt svět. V ulicích se této zábavě věnuje čím dál tím víc lidí a teď jim půjde za vzor Channing Tatum. Bude to další Rychle a zběsile nebo spíš Step Up? To rozhodne až čas, důležité je, že ten film má za kamerou chlápka s adrenalinovým budíkem na tom správném místě - videoklipař Richie Smyth dokonce odřekl jednu ze svých víkendových kratochvílí (hodlal skočit z helikoptéry a sjet na snowboardu nějaký ten ledovec), aby se mohl dostavit na schůzku se studiem a načrtnout pár storyboardů přes celou tabuli. Zjevně slavil úspěch, protože New Line Cinema dali projektu zelenou. Teď ještě zbývá mu vymyslet jméno a, ehm, nějakou tu zápletku. Vy se zatím můžete kochat tímhle. Frantíci mají zkrátka všechno dobré dřív. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace