Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Zpátky do hrobu


ikona
imf
 

Tam bychom po průměrném výsledku měli poslat nejen Mumii, ale i Kevina Costnera. Nejen závěr sezóny vyplavuje do žil potřebný adrenalin. Vzpomínáte na první letní kola, kdy stačilo jakž takž tipnout otvíráky? Pche... v bitvách o pátá místa ztrácejí důležité zuby i ti největší favoriti a čelo závodního pole se krabatí s každou další zatáčkou. Kdo vyhraje? To už možná víme. Kdo zůstane v Top Tenu? Pořiďte si křišťálovou kouli!

VÝSLEDKY 

Tak nejdřív snad ty vítěze jednotlivých kategorií. U Temného rytíře zázračně nízké propady natipovali sidda, Charlotte a Rastr. Charlotte bodovala spolu se Silencem i v případě Bratrů z donucení (stejně jako u Batmana o pět setin od stoprocentního tipu, velmi pěkné). Šnek se u třetí Mumie mohl konkurenci vysmát, jako jediný měl trefu do černočerné stovky. U Mamma Mia! stejným způsobem skóroval i liuk a protože byl jedním z devíti šťastlivců, kteří šli podruhé za Fraserem místo poprvé za Costnerem, vybojoval (navzdory nejslabšímu tipu ze zmíněné devítky) první místo v celém kole. S velkým, opravdu velkým náskokem před nejbližšími sezónními soupeři. Musíme ale zmínit i Fecal Zombie a mihhiho, ti se vešli nad devadesát procent v aktuálním kole. Zatraceně dobrý výkon.

liuk už samozřejmě na prvním místě sezónního žebříčku byl, teď ho však vede s náskokem 2,7%, což mu dává takřka nesestřelitelnou šanci na výhru. Na dvojce a trojce zůstávají The Joker a Cival a vzhledem k minimálnímu odstupu se možná ještě budou chtít prát. Když si člověk vzpomene na pár měsíců staré bitky v komentářích, skoro mu do očí vyhrknou slzy. Jen do toho, kluci. Čtyřku a pětku hájí srdnatě dadza a Azirafal. Na vrchní posty dorazili se zpožděním oproti ostatním, ale nenechají si je vzít. Na rozdíl ode mne... proklatý Costner a několik kol trvající nepřesnosti si vybírají svou daň. Pokles na osmé místo je ostudou - předehnal mě nejen cabal (to je takový folklór), ale především neustále se zlepšující runner. Pokrok rovnou o čtyři místa. Gratulace, i když se zaťatými zuby. Stejným dechem třesu rukou i qualkalimovi. Možná je v tom Síla, ale za ty vyrovnané výkony v posledních kolech si to zaslouží. Konečně v Top Tenu.

Podobné skoky se samozřejmě neobejdou bez obětí. Mariano sice ubránil desáté místo, ale Charlotte spadla z devátého místa až na dvanáctku, když ji předběhl taktéž v posledních týdnech velmi výkonný P1tr. Největším "padavkou" tohoto kola je ovšem Newmy - z osmičky na třináctku. Vítězům třikrát hurá, poraženým elán do dalších kol. Štěstí je vrtkavé a nadcházející víkend je taktéž plný otazníků. Zbývají čtyři kola, opřete se do nich na plné pecky. Je to sice jenom hra, ale to neznamená, že si vás ta první pětka nebude v diskuzi dobírat, když z ní vypadnete. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace