Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rakouský dub č. 2


ikona
imf
terminátor 4
 

Arnie je jenom jeden, ale když odejde do (politického) sběru, je třeba ho nějak nahradit. Ve čtvrtém Terminátorovi se tvůrci rozhodli sáhnout do starých dobrých končin a vytáhli odsud dalšího Rakušana. Má přízvuk, na jeho bicepsu by mohla žít středně velká rodina (muž, žena, tři děti a křeček) a vlastně už si Arnieho zahrál v jednom televizním filmu. Umí hrát? A bude to pod těmi slunečními brýlemi vidět? Pojďme si ho krátce představit, je tu slušná šance, že o něm do budoucna ještě uslyšíme (i když Robert Patrick a Kristanna Loken své terminátoří začátky nezužitkovali ani zdaleka tak dobře jako Arnie).

Aha, jeho jméno. Důležitá věc... jmenuje se Roland Kickinger (legraci z jeho "kick" ve jméně si jistě bude dělat každý, ale ani Arnold toho nebyl ušetřen) a v jeho rodině je svalová výbava dána geneticky - jeho bratr Kurt se pořád pral a jeho otec Otmar dělal na dráze vyhazovače - vyhazoval z vlaku za jízdy černé pasažéry. A prý ho to moc bavilo. Roland začal pumpovat železo v patnácti letech, v jedné sklepní tělocvičně (neměl na vstup a tak tu vždycky zústával do zavíračky a místo placení uklízel po ostatních). Maminka je nový koníček milovala, tatínek nenáviděl... jeden by si skoro řekl, že tohle JE opsané z Arnoldova životopisu. A možná vážně je. Inspirace bez legrace.

V devatenácti Roland vystudoval hotelovku a odjel na luxusní lodi na cestu kolem světa. Nebyl tu ovšem jako cestující, nýbrž jako číšník. Během roku dřiny si vydělal slušné peníze, ale po návratu do Rakouska mu trvalo dalších pět let, než si uvědomil, že musí do Kalifornie. V roce 1995 sebral saky paky a šel hledat štěstí - 27 let po Arnoldovi... chcete slyšet ten zbytek? :)

Roland odjel na Venice Beach, legendární pláž kulturistů, kde začínal i Arnie. Přespával na pláži (Arnie spal v posilovně) nebo v autě. Postupem času začal trénovat lidi... jeden mu za to nabídnul bydlení, druhý zelenou kartu. A bylo vystaráno. Pak už zbývalo jen potkal pár idolů (krále komerční kulturistiky Joe Weidera), zlepšit angličtinu a hurá do Hollywoodu. Kickinger má štěk v Disaster Movie (Arnie zase hrál v Herkulovi v New Yorku) a objevil se v několika reklamách a seriálech. Teď si v Terminátorovi zahraje prototyp T-800 (samozřejmě jiný model než 101, ten je navždy Arnieho odkazem). Kalifornský sen? Tentokrát trochu vynucený, ale kdo by to Rolandovi nepřál. Christian Bale s ním bude mít hodně práce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace