Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kytarový Jack si dá repete


ikona
imf
sequel
 

První Škola ro(c)ku byla nečekaným hitem. Úsporně spíchnutý rodinný film za třicet milionů dokázal světu, že Richard Linklater se umí toulat nejen v hlubinách artové duše (jen si vzpomeňte na Temný obraz nebo Sním či bdím). A Jack Black ruloval skoro stejně jako ty (velmi sympatické) děti. Zkrátka hit, který studiu vydělal kolem šedesáti milionů dolarů jen v kinech. A to si žádá sequel. Hollywoodské straky si o něm šeptají už pár let, ale až teď se Paramount rozhoupal a obvolal všechny důležité persóny. A výsledek? Pokračování bude a kouzlo rocku v něm pozná celá Amerika!

School of Rock 2: America Rocks přivede na plac staré známé. Richard Linklater za kamerou, Jack Black před kamerou a pravděpodobně se podaří sehnat i většinu dětí, které v prvním díle chtivě zahřívaly nástroje. Jejich nejoblíbenější učitel je bere na dobrodružný výlet přes celé Státy, aby se zúčastnili prestižní soutěže o nejlepší školní kapelu vůbec. Je to sice trochu vykonstruovaná zápletka, ale Linklater už má snad období spálených prstů za sebou (všichni už jsme zapomněli na Špatné zprávy pro medvědy) a Black poslední dobou chytá vítr do plachet, takže by to mohla být velká legrace. Rodinný žánr vážně skomírá a podobné injekce, i když z poněkud vynuceného sequelového ranku, mu mohou jedině pomoct. Scénář napsal opět Mike White (v jedničce ho můžete i vidět, jako Blackova spolubydlícího Neda Schneeblyho). Na festivalu v L.A. se přiznal, že mu při dopisování scénáře tekly slzy. Znám ten pocit... když je hotovo a blíží se honorář. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace