Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Most Wanted


ikona
imf
 

Víkendové výsledky už okomentoval Cival, takže bych nosil dříví do lesa, kdybych se podivoval nad vzepjetím Wanted. Je to jedno z těch překvapení, která dělají z Tipovačky zábavnou hru i ve chvíli, kdy si myslíte, že všechno víte, všechno znáte a narýsovali jste tisíc grafů. A pak někdo přijde a vypálí všem rybník. I když ne tak docela, McAvoy a spol. mohou oslavovat, ale kouzelníkům z Pixaru vítězství nesebrali (už osmkrát v řadě!). VALL-I ze sebe sice vymáčknul jen o trochu víc než Kung Fu Panda, ale i tak bezesporu úspěch. Už se v české kotlině všichni (vážně všichni?) na robůtka těšíme. A mnohým přispěl k zatraceně hezkým výsledkům. Ve světle statistik mají sice vyšší cenu optimisti u Wanted (Bagr007, Savage a Zkukol se dostali nad 98,5%), ale chválit musíme i nekompromisní tipéry u Pixaru, kde se PraSiteL, Vojtik a killerzeli dokázali vyšvihnout nad 99% (tj. odchylka cca 0,7 milionu). Velmi pěkné.

VÝSLEDKY

Stejně obtížné bylo tipovat propady, protože silný Wanted nadělal na spodních příčkách velkou paseku. A přesto se tu najde pár stovkových šťastlivců, kterým se daří v celkovém hodnocení kola klestit cestu vstříc první desítce. Vítězem kola se stal b1aster, s poměrně slušným náskokem před RoBem a Bagrem007. Všichni přes 92 procent, což je po minulém kole (první byl mihhi s 89,78%) důvod k radosti. Jak ale výsledky zahýbaly s naším sezónním žebříčkem?

První místo uhájil Maroslav před Jokerem, ale ani jeden z nich neoslnil výkonností, takže by si chlapci měli máknout, než se to za nimi začne "štosovat". O jednu příčku si ovšem polepšili Jeržik a cabal, na úkor liuka, kterému se tentokrát vůbec nedařilo (až 75. místo). Cival též poskočil nahoru, ale největšími "polepšováky" v rámci Top Tenu jsou Charlotte a runner. Dobré výsledky v aktuálním kole je katapultovaly o tři místa vzhůru, což naznačuje smutnou skutečnost... imf zase brousí spodek Top Tenu a dělí se o 9.-10. místo s Marianem. Velká motivace do dalších kol, zvlášť když si i Newmy brousí zuby. Naproti tomu Luc44 poznal jaké je to vynechat kolo - následoval okamžitý propad o šest pozic. Snad to čerstvý ženáč dožene.

Jmenovaní i nejmenovaní mohou zkoumat žebříčky. Nebojte se do toho opřít, v některém ze žebříčků určitě zazáříte, stačí se podívat na Aktuální formu nebo Nejlepší týden, kam se lze probojovat velmi snadno. A nezapomeňte, že Hancocka tipujeme v prodlouženém víkendu (středa-neděle), takže nezaspěte a dvakrát měřte, jednou řežte a hlavně to pak moc neřešte. Je to jenom hra. :)

p.s. Pokud to budete řešit, tak ve zbrusu nové diskuzi.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace