Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rodriguez vidí rudě


ikona
imf
remakerobert rodriguez
 

Nejdřív remake Barbarelly, pak Peklo v řetězech a teď remake slavné Howardovy fantasy? Robert Rodriguez by si to měl v hlavě přerovnat. Nejdřív dlouhé roky slibuje sequel k Sin City (zjevně jediná věc, která by mohla zachránit jeho reznoucí kariéru), aby se pak nechal posednout Rose McGowan a začal vymýšlet jeden remake za druhým. V případě Rudé Sonji bychom si jistě nový pokus zasloužili, protože jakkoliv patří verze z roku 1985, s Brigitte Nielsen v hlavní a trochu vynuceným Arnoldem Schwarzeneggerem v roli vedlejší, k poměrně solidním guilty pleasure (určitě v tom nejsem sám :), řada věcí by určitě šla udělat líp.

Rose McGowan v hlavní roli je samozřejmostí, ale nikoliv chtěnou variantou. O nové Sonje už se mluví pár let, ale Rose určitě není ani v Top 100 vhodných variant. Rodriguezovi je těžké vysvětlovat, že jeho láska se možná hodí na titulní obálku, ale před kamerou je jenom další z tuctových televizních hvězdiček. Obarvené vlasy a poctivý trénink jí herecký rozsah nevylepší, ale Robert měl alespoň tolik slušnosti, aby režii přenechal někomu jinému. Rudá Sonja by tak měla být debutem Douglase Aarniokoskiho... kdo to je? Zřejmě nejlepší kamarád, řidič a Robertův podržtaška v jednom. Když odložím sarkasmus, který se mnou zacloumal hned po přečtení titulku v USA Today, musím dodat, že dělal pomocného režiséra na Fakultě a Od soumraku do úsvitu. Jenže to nás neoslní a pokud by byl důvod se na Sonju těšit, byly by to vzpomínky na velmi solidní Planetu teror. Pokud má Rodriguez v ruce něco béčkového, výsledek většinou stojí za to. Jenže jde raději od válu a dává své milé šanci, aby světu předvedla, jestli v ní něco je. O tom, že za dvacet let budeme nadávat ne na jednu, ale na dvě zrzky s mečem, už se nemá cenu zmiňovat.

A Robert? Ten konečně přišel na způsob, jak svoje potomky propašovat před kameru a natáčí dětský film Shorts. V hlavní roli Rebel Rodriguez, ve vedlejší třeba James Spader nebo William H. Macy. A Danny "Mačeta" Trejo jako hodný strýček. Au... tenhle šutrák fakt bolí, Robíku. A to ani nejsem fanoušek předlohy. Případně slibné comicsové adaptace... podle obrázku z ní si můžete porovnat, jak daleko má Rose, ale i Bridget do skutečné Sonji. Věru to není hezký pohled. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace