Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

300... 301... 302...


ikona
imf
300
 

To byla doba! Ať hodí oštěpem, kdo nečekal sequel nebo prequel ke Třístovce. Technologie na klíč, několikanásobný zisk a krvelační fanoušci tvořící před kinem anakondí fronty. Přesto se producenti dlouho ošívali a kápnuli božskou až ted. Frank Miller se prý po natočení Spirita (to byl jeho vysněný projekt) hnedle pustí do výroby nového comicsu, podle kterého se prý bude další díl točit. O premise zatím nepadlo ani slovo a comics zřejmě poslouží nejdřív jako storyboard a teprve pak půjde do prodeje. Jedno je ale jisté, už teď by některé z hollywoodských špiček měly začít bolet břišní svaly. :)

Třístovkové šílenství nabírá na síle až s ročním odstupem, protože ke zprávám o nášupu se teď přidává i akční titul War of Gods, který má v merku vizuální kouzelník Tarsem Singh (Cela). Trailer na chystaný The Fall naznačuje, že o svou zvrácenou fantazii nepřišel a tak se na "další řecký epos" můžeme těšit už teď. Rozpočet bude zřejmě stanoven až podle scénáře (očekává se něco kolem 50-60 milionů dolarů), ale Tarsem je šetřílek a navíc bude točit komplet před klíčovacím pozadím, takže ho budou omezovat jen schopnosti fachmanů v postprodukci. 

Po úspěšné Třístovce zkouší virtuální lokace stále víc filmařů, ale k zacementování technologie do povědomí Hollywoodu je potřeba velkých hitů. Speed Racer svou šanci po komerční stránce spálil a pokud se do letošních kronik zapíše, tak pravděpodobně jen jako největší propadák. Wachowští teď dohlížejí na akční film Ninja Assassin, který je vyráběn stejnou technikou, Miller dokončuje zmíněného Spirita (který se bude ze všeho nejvíc podobat Sin City) a v plánu je i adaptace ulítlého comicsu Madman (Robert Rodriguez jako producent). Důležité je, zda se k technologii nechá zlákat např. Len Wiseman při výrobě Gears of War. Zastánci digitálních technologií totiž potřebují chytit druhý dech, než úspěch sparťanských bojovníků nadobro vyšumí. Digitální herci už se brzo dočkají, až Spielberg uvolní první záběry z Tintina, ale u Leonidas by měl oprášit bicepsy, jestli chce, aby se na něj vzpomínalo jako na hrdinu. V opačném případě z něj bude pionýr slepých uliček. :) 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace