Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bojovka v New Yorku


ikona
imf
jj abrams
 

JJ Abrams si rád hraje, toho už jsme si asi všimli všichni. Možná ale nevíte, kde všude loví své nápady. Já čtu Reflex, JJ čte NY Times. Jenže když se mi líbí článek od J.X. Doležala, těžko zvednu telefon a zavolám Hřebejkovi, jestli ho nechce zadaptovat. Jenže JJ může a taky chce, takže už kutí scénář, který vychází z článku o newyorské rodině, která svůj dům proměnila v myšlenkové hřiště pro své děti. Šifry a tajemství se tu skrývají všude... v každé skříňce, zásuvce nebo uprostřed dřezu, takže se děti nenudí a rozvíjejí tak svůj intelekt. O chytrém nápadu a působivé realizaci se můžete dočíst zde (doporučujeme prostudovat obrázky). Abrams si koncept tajemného bytu samozřejmě upraví k obrazu svému, takže očekávejte partu lidí, co se jednoho dne probudí v zamčeném bytě a musí se odtamtud nějako dostat. I když... to zní trochu moc béčkově. Co kdybychom se nechali překvapit?

Mystery on 5th Avenue každopádně není prvním znásilněným textem z novinových stránek. Ze starších připomeňme Horečku sobotní noci, Top Gun nebo Adaptaci, z novějších pak Rychle a zběsile, Amerického gangstera nebo Smrtonosnou past 4.0. A to jsou jen ty přiznané. Teď mě omluvte, jdu pracovat na textu, který bych příští týden mohl nenápadně podstrčit Michaelu Bayovi. Už teď vím, že v něm musí být hodně explozivních citoslovců. Ratata bum.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace