Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Do nitra Skynetu...


ikona
imf
marvelterminátor 4
 

...se podívají hrdinové čtvrtého Terminátora. I když fanoušci na projekt hledí mezi prsty, tvůrcům to nijak neubírá na tempu (jen se podívejte, jak vysmátí jsou na tiskovkách autoři Sarah Connor Chronicles... hlavně když to sype). První klapka je za námi a dokonce už víme i detaily zápletky. I když se spíš jedná o hrubý nástřel, ze kterého James Cameron musel dostat kopřivku. Jeho nejnovější svěřenec, Sam Worthington (hlavní role v Avatarovi), si ve čtvrtém Terminátorovi zahraje postavu tajemného Marcuse Wrighta. To poslední, co si pamatuje, bylo lelkování v cele smrti. John Connor věří, že jeho mozek skrývá klíč k osudu lidstva, ale není si jistý, zda Marcus přišel z budoucnosti (jako špicl a možný atentátník) nebo je to uprchlík, který ví o Skynetu víc, než by bylo zdrávo. To znamená mj. spoustu terminátorů v zádech a především výpravu do nitra nejchytřejšího a nejzákeřnějšího superpočítače. Schválně jestli tam hrdinové potkají T-MEGa, alespoň by bylo o béčkovosti celého konceptu předem jasno.

Jak moc se autoři hodlají držet původního terminátořího vesmíru není jasné, padla zatím jen zmínka o tom, že na Connora a Wrighta čeká během jejich pouti obrovské překvapení (=cliffhanger na konci prvního dílu). Účast Kate Connor (ve trojce jí hrála Claire Danes, ta však bude nahrazena Charlote Gainsbourg (Nauka o snech)), Johnovy manželky, však naznačuje, že jistým pojítkům se scénář nevyhnul.

Nezávisláci z Halcyonu si každopádně ukousnuli pořádný žvanec, bude teď velmi zajímavé sledovat, jak se s ním poperou. Jen aby po nich nedojížděli jen zbytky dobrých úmyslů. Marveláci jsou v souboji s velkým Hollywoodem o několik mílových kroků dál. Povedlo se jim vyrobit půlmiliardový hit (a Stark ještě pořád stoupá) a vesele nás bombardují zprávami o dalších potenciálních hitech. Comicsoví fandové jistě ocení, že Kapitán Amerika se bude odehrávat během druhé světové války a že jeho štít byl k vidění v pozadí jedné ze scén Iron Mana (Tony Stark vyrábí zbraně a spol. pro armádu, takže to není úplně nereálné). Chystaní Avengers budou vycházet právě z celovečeráku Kapitána Ameriky (i proto titulek First Avenger) a obou filmů se dočkáme v roce 2011. Předcházet jim bude Thor, střižený v kapku fantasy hávu (většina děje se bude odehrávat v mýtickém světě jménem Asgard), ale Matthew Vaughn pravděpodobně za kameru nezasedne. O režisérovi Marvel rozhodne v nejbližších týdnech, stejně jako o obsazení hlavní role. A propo, McConaughey se štítem a kostýmem z pruh a hvězd nakonec pobíhat nebude. Byl to drb. Další tucet nás jich pravděpodobně chystá, ale dnešní informaci jsou přímo z centrály Marvelu, takže jim můžete věřit. Relativně. ;)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace