Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čekání na Jacka


ikona
imf
24jack bauer
 

Stávkující Hollywood zatím velkým kápům příliš starostí nenadělal (stačí se mrknout na tržby startujícího léta), ale jejich televizní pobočníci vymýšlejí psí kusy, aby nalezli ztracené diváky, kteří se s netrpělivostí sobě vlastní začali poohlížet jinde. Ztracení servírují bonusové epizody, Hrdinové slibují první, poslední a Jack Bauer? Poté co se fanoušci začali bouřit proti uvedení v lednu 2009, rozhodli se producenti přistoupit alespoň ke kompromisu. Ještě letos (v listopadu) se tak objeví dvouhodinový prequel, který Jacka Bauera zavane do Jižní Afriky. Musí zde odvrátit mezinárodní krizi, přičemž doma ve Washingtonu souběžně probíhají přípravy na inauguraci nového prezidenta (resp. prezidentky, v tomhle je Čtyřiadvacítka napřed, už před lety nám nabídla velmi charismatického černošského prezidenta, Dennise Haysberta).

Dvouhodinový televizní film přivede zpět všechny staré známé plus pár nových tváří. Měl by fungovat jako most k sedmé sezóně (podobné prequely už jsme zažili v předchozích sezónách, většinou šlo však o prodloužené klipy, které ze všeho nejvíc připomínaly automobilové reklamy). V té je CTU definitivně rozpuštěna a Jack Bauer stane před soudem. Všechno se změní s návratem Tonyho Almeidy a novým FBI týmem na scéně, který vyšetřuje novou hrozbu.

Autorský tým prozradil, že v zákulisí i v koncepci Čtyřiadvacítky došlo k celé řadě změn, ale půlku PR materiálů zabírají hlášky o tom, že sedmá sezóna bude zelená. Jen doufám, že až se vyskytne nějaká automobilová honička, že se všichni nebudou ploužit ekologickou třicítkou.

Skutečná hrozba ovšem nečíhá ani ve Washingtonu, ani na území Jižní Afriky, ale přímo v Kalifornii. Asociace producentů už pár týdnů bez úspěchu jedná s herci a pokud nedojde ke shodě do 30. června, máme na krku další stávku. Hollywood už teď z trucu neschvaluje žádné nové projekty (nikdo si nedovolí stopnout film v půlce natáčení, nový rozjezd patří k nejnákladnějším kaskadérským kouskům vůbec) a pokroky jsou zatím jen velmi skromné. Nechceme malovat čerta na zeď, ale druhá stávka v tak těsném sledu by image televizní zábavy jistě nenechala bez šrámů. Važte si hloupých scénářů v seriálech, než je zcela nahradí stoprocentně živé a stoprocentně věrné reality show balasty. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace