Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Disneyho hvězdostroj


ikona
imf
disney
 

Továrna, ve které vyrábějí cukrkandlové děti. Tak by se dal popsat Disney TV Channel. Pobočka studiového giganta už se desítky let živí tím, že nachází po celých Spojených státech ty nejhezčí, nejroztomilejší a nejtalentovanější děti a zasypává s nimi castingy svých televizních slepenců. Lindsay Lohan, Zac Efron, Danielle Panabaker. Ti všichni, svázáni přísnými smlouvami, hrají do osmnácti dušínovské teenagery, ohýbají své morální krédo v televizních pitominkách, kde se hodně tančí a hodně zpívá (a samozřejmě láskuje), aby pak po letech mravní čistoty totálně vybruslili mimo směrnice Gutha-Jarkovského a začali fotit sprosté fotky, prolévat hrdla alkoholem nebo alespoň nastartovali pěveckou kariéru.

To je případ jedné z hlavních hvězd televizního spektáklu High School Musical. Ashley Tisdale si totiž ve svých dvaadvaceti zahraje v remaku známé komedie Teen Witch. Zábavný koncept, který mj. zrodil i Sabrinu, mladou čarodějku (znáte z českých TV), operuje na bázi toho, že mladá, ve škole nepopulární teenagerka zjistí, že její tety jsou ve skutečnosti čarodějky a že ani jí není koště cizí. Dvacet let starý koncept se bude oprašovat už poněkolikáté a velmi pravděpodobně bez valného úspěchu (vzpomeňte na Moji krásnou čarodějku s Nicole Kidman a Willem Ferrellem), ale nejzábavnější na tom je, že Ashley bude opět hrát takovou tu milou, nekomplikovanou dívku v sepraných džínách, která se zamiluje do prvního fešáka s potřebnou dávkou gelu ve vlasech. Zkrátka Disneyho prototyp roztomilé a slušně se chovající "šestnáctky". Ve svých hudebních videoklipech se přitom Ashley natřásá a háže očka na diváky, přesně jak si to žádá publikum MTV. Tahle rozpolcenost zákonitě musí zanechat stopy. Bude Ashley další položkou na klinice Betty Fordové? Zatím žádný velký průšvih neudělala, ale její rodiče musejí na vývoj situace koukat značně vykuleně. Pokud tedy zrovna nepřepočítávají stodolarovky. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace