Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přemnožení mutanti


ikona
imf
x-men
 

Už jich začíná být až až... ve Wolverineovi se jich objeví snad tucet, na obzoru je i Magneto a jako by to nestačilo, Foxové si brousí zuby na další várku - nikdo jim to nemůže vyčítat, protože archivy Marvelu jsou bezedné. Disponují však podobnou vlastností i naše peněženky?

Zjistit by to chtěl scenárista Zak Penn (X-Men 3, Elektra), který se kromě psaní tentokrát chopí i režírování. Sotva čtyřicetiletý comicsový geek má za sebou sice jen kočírování prudce nezávislé pokerové komedie The Grand, ale hlavounům zřejmě stačí, že zvládne vyjmenovat klíčové součástky tryskoletu profesora Xaviera. Jak málo někdy stačí. O Pennovi se však mluvilo už dřív, právě v souvislosti se čtvrtými X-Meny. Jakkoliv teď vzduchem pluje označení spin-off, tenhle film by ze všeho nejvíc chtěl restartovat slávu celé série a přivést na scénu mladší charaktery.

Těsně po raketovém úspěchu třetího dílu se podobných nápadů vyrojila celá řada a počítalo se s tím, že nový tým povede Iceman a objeví se v něm i další mladí výtečníci (Rogue, Kitty Pryde, Angel, Pyro). Do produkce by se však snímek dostal nejdřív v příštím/přespříštím roce, což znamená, že Foxové by mohli obsazení týmů proházet, případně dodat pár duší z Wolverinea a Magneta. Ani Penn nikam nespěchá, protože má na bedrech ještě sci-fi odehrávající se uprostřed Bermudského trojúhelníku. Jeden by řekl, že podobný námět už patří jen na televizní obrazovky, ale zjevně by se mýlil. A co vy? Považujete taky Bermudy za vyšeptanou záhadu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace