Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... #1


ikona
imf
casting
 

Brad Pitt... s Angelinou... dvojčata... v Africe. Ne, tohle vážně není pokus o zavádění rubriky o soukromém životě celebrit. To milerádi přenecháme jiným esům v oboru. Ale když tak člověk stojí po kolena v řece plné informací, občas ho zamrzí, že mu spousta perliček proteče mezi prsty. Může se konejšit tím, že pozorný čtenář si je stejně najde, ale ruku na srdce... nenajde. A tak nastupujeme my, s novým formátem (pusťte stopky, uvidíme, jak dlouho nám to vydrží), ve kterém byste se čas od času měli setkávat s přehledem toho, kdo, kde a s kým bude hrát, případně psát nebo režírovat. Tucty castingových hlášek, které mají často jeden, dva řádky, se objevují během týdne na všech možných místech. Pokusíme se pro vás vybrat to nejzajímavější a pro všechny případy to ještě okomentovat. Ať vám chutná.

O romanticko-svatební komedii Bride Wars jsme vás už informovali. Dvě nastávající tu udělají cokoliv proto, aby jedna druhé svatbu překazily. Kdo se vdá první, ten vyhraje. V hlavních rolích dívčí války se objeví Kate Hudson a Anne Hathaway, což minimálně můj index očekávání srazilo k teplotám, při kterých začíná být lidský dech viditelný pouhým okem.

Jensen "jednou jsem se mihnul ve Smallville" Ackles si zahraje v remaku béčkového slasheru My Bloody Valentine. Režírovat bude rutinér Patrick Lussier (naposledy pokračování Hlasu smrti), ale bude to ve tři-dé, což znamená, že to bude super. Možná.

Obsazení Stoneova životopisu George W. Bushe, s výmluvným názvem W, se utěšeně rozrůstá. Poté co se profláklo, že otce (též prezidenta) bude hrát James Cromwell, matku Ellen Burstyn a manželku Elizabeth Banks (pro úplnost dodáme, že samotného Bushe juniora obstará Josh Brolin, což dokazuje, že v Hollywoodu všechno vypadá líp), dočkaly se teď obsazení i postavy Condoleezzy Rice a britského premiéra Tonyho Blaira. Výsledek? Thandie Newton a Ioan Gruffudd. Naše reakce? Uff... jestli má Stone esa v rukávu, měl by je začít tahat.

Do sympaticky vypadající comicsové sci-fi Jonathana Mostowa, The Surrogates, míří vcelku pestrá směska. Bruce Willise na place doplní vedle Radhy Mitchell i Rosamund Pike nebo Ving Rhames. Natáčení startuje v těchto dnech uprostřed Bostonu.

Ambiciózně se vyvíjí muzikálová adaptace slavného Felliniho filmu 8 1/2, kterou Rob Marshall pojmenoval prostě Nine (Devět). Už dříve prohlásil, že sežene do hlavních rolí devět áčkových ženských celebrit. Tolik jich existuje? Marshall nás o tom hodlá přesvědčit. Režisérovo alter-ego si tentokrát zahraje Javier Bardem (další do sbírky "divných" rolí? Zcela jistě) a v rolích osudových žen se objeví např. Judi Dench, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Marion Cotillard nebo... Sophia Loren. Do září musí Marshall sehnat další čtyři. A já bych měl nakoukat ten originál... hmm... a nebo ne.

Hayden Panettiere a Justin Long jsou Alfa a Omega. Pokud v tom vidíte slibnou romantickou komedii, musíme vás zklamat. Jde o nezávislý animák o dvojici zbloudilých vlčat. Lovci je unesli a oni teď musejí najít cestu zpátky ke smečce. A možná i sami k sobě... hmm... nakonec tam možná ta romantika bude, ale mnohem víc si jí s Hayden užijete ve filmu Naomi and Ely's No Kiss List. Co k tomu dodat? Naomi a Ely jsou holky do nepohody a vyrobí seznam kluků, které se neodváží líbat. Jenže co když Naomi políbí Elyina přítele? Ne, nechci vědět jak to skončí. Moc dobře to vím. Kdo neví, tomu to možná prozradíme v příštím vydání. Do té doby papá lálá.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (10)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace