Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Poddruh DiCaprio


ikona
imf
leonardo dicaprioridley scott
 

Dneska už je na hlavní stránce podruhé. V novém filmu Ridleyho Scotta, který zřejmě půjde do produkce raketovou rychlostí, si slavný hezounek zahraje doslova nízkého člověka (scénář se jmenuje The Low Dweller), bývalého vězně, který seděl za vynucenou vraždu. Teď by už měl rád od všech pokoj, ale první co zjistí po návratu z cely je, že mu zabili bratra. A tak hodlá ulevit splatit dluh svému svědomí a rozhodne se vrahy na vlastní pěst vypátrat. Idylická budoucnost s jeho vyvolenou musí chvíli počkat, otázkou ale je, zda i to sebelepší mýdlo zahladí další Leovy krvavé stopy.

Snímek by měl být přesně tím špinavým a temným dramatem ze Středozápadu, které letos vyhrálo Oscara. Úspěch bratří Coenů se snaží napodobit všichni, takže není divu, že se o scénář sedmadvacetiletého Brada Ingelsbyho poprala hned čtyři studia. Aukční systém v tomto směru přeje nováčkům, jejichž práce si všimne některý z menších producentů (v tomto případě Michael Pruss z Focus Features). Ještě včera Ingelsby datloval do psacího stroje v domě svých rodičů a pracoval jako pojišťovák v otcově firmě. Dnes má na kontě přes milion dolarů a jeho film bude točit jeden z nejvlivnějších hollywoodských režisérů. Osud zkrátka umí potěšit. A co vy, nemáte náhodou v šuplíku nějaký sólokapr?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace