Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Obama for Oscar?


ikona
imf
edward norton
 

Americké prezidentské primárky jsou takovým napínákem, že není divu, když se tu a tam v Hollywoodu začne šuškat o zdokumentování celého procesu. Edward Norton (ano, ten Edward Norton) jde ale ještě dál. Ani nečeká, jestli Barack Obama zanechá Hillary Clinton v prachu a pomašíruje rovnou do Bílého domu, a už mluví o dokumentu, který by měl pokrýt celou politickou kariéru illinoiského senátora, který se s vlajkou demokratů hodlá ucházet o post nejvyšší. Nortonův dokument by se měl soustředit především na prezidentskou kampaň, která začala v roce 2004 Obamovým plamenným projevem na celonárodním sletu všech demokratů. Nortona tehdy projev natolik fascinoval, že okamžitě zkontaktoval pár lidí a začal připravovat koncepci případného dokumentu. Teď o něm mluví jako o hotové věci, což se někomu může zdát předčasné, ale v Kalifornii nikdy nemůžete s kampaní začít dost brzy, zvlášť když vám novináři prokáží medvědí službu a svými články ještě podpoří zájem o vašeho favorita. Ostatně jak Obama, tak Hillary Clinton mají v Hollywoodu velkou podporu, protože moc dobře vědí, jaký vliv celebrity mají. Hillary tu pátého února vyhrála v poměru 52:43. Zřejmě jí pomohl Jack Nicholson tímto spotem. Ale to už odbíháme.

Norton připustil, že dřív než v roce 2009 jeho dokument světlo světa nespatří. Přirozeně si chce počkat na výsledky a zároveň  nechce nic uspěchat. Je docela dobře možné, že se během následujících měsíců objeví i nějaké zprávy o Clintonovic dokumentu (některé pasáže by mohly být jaksepatří veselé), všechno to záleží na tom, jak se věci vyvinou. Norton má každopádně i jiné starosti, podstatně zelenější. Trailer na nového Hulka je za bukem, ale vzhledem k polovičaté mediální kampani panují obavy, že v zákulisí všechno neprobíhá úplně podle plánu. A taky že ne... Norton už dřív zasahoval do scénáře (nejen jako herec, ale i jako producent) a teď se staví na zadní a přetahuje se se studiem o finální sestřih. Marvelu prý postupně trne úsměv na rtech a hledá se způsob, jak Nortona vyštípat z klíčových rozhodnutí. Inu, dějí se to věci. Tedy ne že by Hulk se svým "příliš dobrým" obsazením a Leterrierem za kamerou někdy vypadal jako jasná hitovka. S podobnými zprávami na obzoru je však třeba velké ostražitosti v duších fanoušků. Hulkovy velké svaly mohou na svých zádech přinést velké zklamání.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace