Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Znáte Paula Pottse?


ikona
imf
televize
 

Že ne? Google ho zná (617 tisíc záznamů), ale to ještě nic neznamená, protože Google zná leckoho. Schválně si tam napište svoje jméno, uvidíte co vám vypadne. Paul Potts je ale krom téhle hříčky i vítězem britské talentové show (řekněme, že je to variace na Superstar), která z něj udělala regulérní celebritu. Asi. Předpokládám, že naše krajina je jeho talentem nepolíbená a ani sem v rámci své dřívější kariéry nedodal žádné mobilní telefony, ale doslova přes noc se z obyčejného britského dealera stal tenor, co vyprodává sály a má na kontě tři miliony prodaných nosičů svého debutového alba. Dokonce i Simon Cowell, slavný porotce Superstar, koukal na Paula s otevřenou pusou. Paulovy plíce jsou totiž schopny uzpívat téměř cokoliv a není to proto, že by pod ním jel playback Andrey Bocelliho.

Takže se teď chystá filmová adaptace jeho osudů. Díky penězům Simona Cowella si tak britské publikum (které při Pottsových vystoupeních skanduje, bez ohledu na to, že hlavní aktér se tváří jako by spolknul citrón) bude moct užít sondu do Pottsova života. Uvidíme jak vstává do práce, při ranní rozcvičce hlasivek ničí okna v sousedství, a pak prodává mobily na Leicester Square. Může z toho být jen britská skořápka, do které se okolní diváci nikdy nedostanou (Paul má ovšem nasmlouvané koncerty v 65 dalších zemích, většina je vyprodána), ale takových filmů vzniká v Británii ročně víc než si myslíte (Run Fatboy Run, This is England, St. Trinian's).

Ostatně Kameňáky se naštěstí také nedostanou za hranice, maximálně do Bavorska, kde každoročně snižují počet konzumentů klobás. Takže nezbývá než se zeptat. Koho z českých superstar nebo reality-star byste chtěli vidět v kinech? Když už se připravuje životopis Kajínka, určitě by se tu našel prostor pro medailonek některé z těchto "celebrit". Český divák je tvor odolný, pár režisérů, kteří se neštítí ničeho tu máme taky, teď jen kout železo, dokud je žhavé. Že by tato pocta čekala na někoho z X-Factoru?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace