Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsová policie


ikona
imf
comics
 

Už jste unavení z otravně hodných superhrdinů? Štve vás dokonce i v depresích máčený Bruce Wayne? Doba je vám nakloněna, protože aktuální trendy volají po komplikovaných comicsácích. Televizní Hrdinové nadělují superschopnosti obyčejným lidem, v Hancockovi se Will Smith chová jako houmlesák a přitom by se jeho fyzičky leknul i Superman. Lze však zajít ještě dál. Můžete se doslova utrhnout ze řetězu a začít zlobit. Házet lidi do stratosféry, stopovat auta holýma rukama (jako doslova) nebo hrát na honěnou s armádními stíhačkami. Ale když to opravdu přeženete, Kluci si vás najdou...

Kdo jsou Kluci? The Boys pocházejí z hlavy Gartha Ennise, který dal světu třeba Punishera, Preachera a spolupracoval na řadě příběhů pro další slavné postavy (Judge Dredd, Spider-Man, Hulk). Jeho comicsy bývají brutální, sprosté, plné sexu a nejrůznějších narážek. Často se odehrávají v současném světě, který se od našeho liší jen v maličkostech. Jako třeba tím, že je v něm víc brutality, sprosťáren a sexu. :) A taky superhrdinů. Z úvodního odstavce jste asi pochopili, že tihle týpkové nenosí vyžehlené kostýmy a nesnášejí kočky ze stromů zapomnětlivých důchodkyň. Proto jednoho dne prezident Spojených Států pověří CIA, aby sestavila speciální jednotku zvanou "The Boys", která bude superhrdiny držet na uzdě. Pokud některých z nich začne dělat neplechu, mohou mu domluvit nebo ho, v případě extrémního odporu, jednoduše zlikvidovat. Jak asi chápete, ve světě, kde po vás nepřítel může metnout celý blok atomové elektrárny, je slůvko "jednoduše" dost relativní.

Samotní Boys přitom nejsou o nic větší andílci než jejich nepřátelé, naopak. Takový Billy Butcher nemá své jméno jen tak pro nic za nic. Na hrubý pytel však patří hrubá záplata a tyhle chlápky většinou spojuje pomsta (jiní superhrdinové jim zabili někoho blízkého). A teď by se měli objevit na stříbrném plátně, protože Columbia Pictures koupila práva a Neal H. Moritz (producent xXx a Rychle a zběsile) se chce do natáčení pustit co nejdřív. Stojí však hned před několika překážkami - film musí být eRko, potřebuje zatraceně vyvážené herecké obsazení a režiséra, který se nebojí takřka ničeho. Všichni víme jak dopadl první Punisher, takže počítám, že nejen Garth Ennis si teď strachy okusuje nehty. Zápletka nicméně vypadá hodně interesantně, doufejme, že tenhle projekt nenabere stejné zpoždění jako televizní Preacher (v produkci HBO).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace