Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jumper: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
videl jsem prvni dil serialu, ktery uz ve svem pilotu vypada jako nejaky doplnek ctvrte serie Prison Breaku. takto bych charakterizoval sve pocity po prechroustani Jumpera. uz je pomalu cas na rozdavani cen pro letosni superhrdinske pociny a rekl bych, ze Hulk diky Jumperovi tesne unikl plysove pomste. po uklidneni vasni i ten Zohan nakonec vypada zajimaveji

btw: zaverecna honicka napric vsim moznym byla uz kdysi prekonana v Priserkach s.r.o.
112829
videl jsem prvni dil serialu, ktery uz ve svem pilotu vypada jako nejaky doplnek ctvrte serie Prison Breaku. takto bych charakterizoval sve pocity po prechroustani Jumpera. uz je pomalu cas na rozdavani cen pro letosni superhrdinske pociny a rekl bych, ze Hulk diky Jumperovi tesne unikl plysove pomste. po uklidneni vasni i ten Zohan nakonec vypada zajimaveji btw: zaverecna honicka napric vsim moznym byla uz kdysi prekonana v Priserkach s.r.o.
0 0
reagovat
Vitajte vo svete mojich guilty pleasures 8). Scenár je typicky "goyerovský", ale od filmu cieleného na amerického teenagera som nečakal ani takúto vyťaženosť nápadu. Haydenovo herectvo sa obmedzuje na dve polohy: Epizóda II, teda imbecilné úsmevy a zamilované pohľady teľaťa hľadajúceho vemeno; a Epizóda III, teda pomerne presvedčivý hnev a znepokojenie (z čoho vyplýva, že by mal hrať iba naštvaných chlapíkov a nikdy nie komediálne a romantické úlohy). Našťastie od pol filmu už hrá iba Epizódu III, takže je polovicu stopáže znesiteľný. To dievča je nehorázne blbé, ale očné buľvy nezraňuje. Toľko k záporom. Zvyšok je proste fajn a zábavný - Limanova réžia má švih, akčné scény šlapú (hlavne súboj dvoch Jumperov), Jamie Bell prudko zvyšuje priemerný koeficient výskytu sympatických osôb na plátne a tie náznaky epickejšej mytológie jumperov ma vážne navnadili na prípadné pokračovanie. Výrazne ma teda mrzí len jediná vec: že celý film neodohrali úvodné mladšie vydania hrdinov, hlavne nevyužitosť čím ďalej pôvabnejšej AnnaSophie Robb naozaj bolí... Bavil som sa. Určite viac než na mamutoch, keď už to mám zaradiť do vlny tohtoročných jarných popcornov... 6/10 s nábehom na 7 (druhé zhliadnutie ukáže)
84913
Vitajte vo svete mojich guilty pleasures *8)*. Scenár je typicky "goyerovský", ale od filmu cieleného na amerického teenagera som nečakal ani takúto vyťaženosť nápadu. Haydenovo herectvo sa obmedzuje na dve polohy: Epizóda II, teda imbecilné úsmevy a zamilované pohľady teľaťa hľadajúceho vemeno; a Epizóda III, teda pomerne presvedčivý hnev a znepokojenie (z čoho vyplýva, že by mal hrať iba naštvaných chlapíkov a nikdy nie komediálne a romantické úlohy). Našťastie od pol filmu už hrá iba Epizódu III, takže je polovicu stopáže znesiteľný. To dievča je nehorázne blbé, ale očné buľvy nezraňuje. Toľko k záporom. Zvyšok je proste fajn a zábavný - Limanova réžia má švih, akčné scény šlapú (hlavne súboj dvoch Jumperov), Jamie Bell prudko zvyšuje priemerný koeficient výskytu sympatických osôb na plátne a tie náznaky epickejšej mytológie jumperov ma vážne navnadili na prípadné pokračovanie. Výrazne ma teda mrzí len jediná vec: že celý film neodohrali úvodné mladšie vydania hrdinov, hlavne nevyužitosť čím ďalej pôvabnejšej AnnaSophie Robb naozaj bolí... Bavil som sa. Určite viac než na mamutoch, keď už to mám zaradiť do vlny tohtoročných jarných popcornov... 6/10 s nábehom na 7 (druhé zhliadnutie ukáže)
0 0
reagovat
Tak jsem to viděl. Nebylo to zlé. Místy jsem se docela bavil a napětí tomu taky nechybělo. Začátek a závěr byl dobry. Prostřední pasáž byla taková místy až moc vleklá. Ale každopádně potenciál na další díl tam je a dá se s tím pracovat, takže bych uvítal:) 7/10
84841
Tak jsem to viděl. Nebylo to zlé. Místy jsem se docela bavil a napětí tomu taky nechybělo. Začátek a závěr byl dobry. Prostřední pasáž byla taková místy až moc vleklá. Ale každopádně potenciál na další díl tam je a dá se s tím pracovat, takže bych uvítal*:)* 7/10
0 0
reagovat
Jeste, ze to melo jen 88minut, slabych 5/10*
84522
Jeste, ze to melo jen 88minut, slabych 5/10*
0 0
reagovat
Moje hodnocení 6,5/10. Efekty dobrý, akce, ale zas tak slabej příběh jsem nečekal. Mám tenhle žánr rád, ale víc tomu dát nemůžu.
84350
Moje hodnocení 6,5/10. Efekty dobrý, akce, ale zas tak slabej příběh jsem nečekal. Mám tenhle žánr rád, ale víc tomu dát nemůžu.
0 0
reagovat
Bylo to koukatelný, toť vše, 6*... Nijak víc se mi to nechce rozvádět...
84347
Bylo to koukatelný, toť vše, 6*... Nijak víc se mi to nechce rozvádět...
0 0
reagovat
To je ale překvapení...... noooooot !! :D
84346
To je ale překvapení...... noooooot !! *:D*
0 0
reagovat
Tak viděno a po těch negativních reakcích jsem se bál a přitom je tomu jinak.

Nevím jak Vám, ale mě přišel Hayden Christensen v pohodě. Nevím proč na něj nadávate, pěkně tam zapadl.

Akce byla dobrá a teleporty skvělé. Trošku občas lepší kameru by to chtělo a ještě větší finále, ale jinak dobrý. u mě 8/10*
84211
Tak viděno a po těch negativních reakcích jsem se bál a přitom je tomu jinak. Nevím jak Vám, ale mě přišel Hayden Christensen v pohodě. Nevím proč na něj nadávate, pěkně tam zapadl. Akce byla dobrá a teleporty skvělé. Trošku občas lepší kameru by to chtělo a ještě větší finále, ale jinak dobrý. u mě 8/10*
0 0
reagovat
Řeknu ti, Dougu, už nikdy nebudu kouřit tohle svinstvo... Pamatuju si jen útržky... nesmyslně mezi sebou přeskakují... ale všechno bylo strašně cool, to vím určitě. David pořád něco nudného plkal a ta pipina Millie zase všem ukázala, jak je hloupá. Pamatuju si, jaká to bejvala sympaťanda, když nám bylo patnáct... časy se mění. Roland si zase odbarvil vlasy - magor - a vyprávěl pseudo zábavné historky o středověku, čarodějnicích a podobně. Hrozná nuda. Ještě, že tam byl Griffin, bez něj bych odpadl hodně brzo. Teda... jestli bude Jumper pořádat další podobnou párty, tak mě tam nikdo neuvidí!
(4/10)
83923
Řeknu ti, Dougu, už nikdy nebudu kouřit tohle svinstvo... Pamatuju si jen útržky... nesmyslně mezi sebou přeskakují... ale všechno bylo strašně cool, to vím určitě. David pořád něco nudného plkal a ta pipina Millie zase všem ukázala, jak je hloupá. Pamatuju si, jaká to bejvala sympaťanda, když nám bylo patnáct... časy se mění. Roland si zase odbarvil vlasy - magor - a vyprávěl pseudo zábavné historky o středověku, čarodějnicích a podobně. Hrozná nuda. Ještě, že tam byl Griffin, bez něj bych odpadl hodně brzo. Teda... jestli bude Jumper pořádat další podobnou párty, tak mě tam nikdo neuvidí! ([b]4/10[/b])
0 0
reagovat
a kdo si myslí že ten konec je WTF tak at si pustí The Mist od Darabonta
cha!
83705
a kdo si myslí že ten konec je WTF tak at si pustí The Mist od Darabonta cha!
0 0
reagovat
tak sem to viděl (huraaa)
a jako teda připadlo mě to takovy moc rychlý co se týče děje.ty efekty a jumpováni bylo super.ale mohlo to bejt lepší.přeměna hlavního hrdiny teda nic moc. najednou byl o 4 roky starší a by z něj Hayden Christensen no toho tam vubec nemuseli obsazovat defakto a mohli to točit s tim puvodním typkem nebo naopak. ale i tak se mě tam Hayden celkem líbil.
ovšem Jamie Bell jasně všechny na place předčil.o tom bez debat.
A SLJ byl nic moc zaporák.
4* jsou myslím jetě milosrdný.
83704
tak sem to viděl (huraaa) a jako teda připadlo mě to takovy moc rychlý co se týče děje.ty efekty a jumpováni bylo super.ale mohlo to bejt lepší.přeměna hlavního hrdiny teda nic moc. najednou byl o 4 roky starší a by z něj Hayden Christensen no toho tam vubec nemuseli obsazovat defakto a mohli to točit s tim puvodním typkem nebo naopak. ale i tak se mě tam Hayden celkem líbil. ovšem Jamie Bell jasně všechny na place předčil.o tom bez debat. A SLJ byl nic moc zaporák. 4* jsou myslím jetě milosrdný.
0 0
reagovat
rcorp: Hayden je mene herecky talentovany bratr Heleny Christensen, ale krasa se okouka po trech zaberech a charismatem obdaren nebyl.:) Tebe jako jedince s vysokym IQ by to iritovalo jeste vic nez me, ten scenar je poskladan z holych vet.-)
83329
rcorp: Hayden je mene herecky talentovany bratr Heleny Christensen, ale krasa se okouka po trech zaberech a charismatem obdaren nebyl.:) Tebe jako jedince s vysokym IQ by to iritovalo jeste vic nez me, ten scenar je poskladan z holych vet.-)
0 0
reagovat

Charlotte

Ale no tak..u Transformerů to beru, ale kazit mi Batmana...to se nedělá. :)
To jo...a ještě k tomu koukat na polonahého Haydena...to by bylo nepěkné. :)
83325
Ale no tak..u Transformerů to beru, ale kazit mi Batmana...to se nedělá. :) To jo...a ještě k tomu koukat na polonahého Haydena...to by bylo nepěkné. :)
Charlotte
0 0
reagovat
Komorník-Bale:)
rcorp: to by te vyslo draho, nekrmit se, tak jsme tam usnuli. Víc jsem toho snedla jen na Piratech 3:)
83321
Komorník-Bale:) rcorp: to by te vyslo draho, nekrmit se, tak jsme tam usnuli. Víc jsem toho snedla jen na Piratech 3:)
0 0
reagovat
V Batman Begins byla nějaká milostná linka? :))
Ale včera jsem v kině zas viděl trailer, a nechodit na MZ, tak na ten film nadšeně naklušu. :)
83318
V Batman Begins byla nějaká milostná linka? *:))* Ale včera jsem v kině zas viděl trailer, a nechodit na MZ, tak na ten film nadšeně naklušu. :)
0 0
reagovat
Hop a je tu ... lidoop. Evolučně nadějné, jenže inteligencí všechny postavy s čestnou výjimkou skokana-freestyle pohodáře Jamieho Bella nedosahují ani k dinosaurům. Christensensův looserovsky rozplizlý charakter se problematicky profiluje ve dvou sférách: zatímco v častých přehlídkách spodního prádla díky svým antické muskulatuře exceluje, jeho herecký rejstřík je obsáhlý jako čtenářský deník průměrného kojence. Zhlédl se v reklamě na Pedigree Pal a nasadil výraz štěňátka, které doufá, že za ten žebravý/ svádivý/zádumčivý pohled dostane granule. Pamatujete si někdo hru ze základky hop-skok-teď dost? Na Jumpera neskákejte, v té mělké a technicky špinavé kaluži vás čeká jen pokus o zombie romanci ( po tragédii jménem Rachel Bilson dlužím pokornou omluvu i Diane Kruger za Troju) a několikero atraktivních lokací, které vám Liman dokonale otráví. Vůbec nedokážu pochopit, jak k tomu debaklu došlo. I z inferiorního scénáře lze ukuchtit slušnou akční podívanou, máte-li herecký materiál první jakosti a povědomí o tom, jak natočit vtipnou a přehlednou akční scénu. Což Liman kdesi ztratil, většinou se tam kdosi válí a zmítá, a co hůř, jeho pokus o milostnou linku ztroskotává stejně zoufale jako v Nolanově Batman Begins. Za Jumpera by mu nabančil Jason Bourne i Pán a paní Smithovi. A já bych ho nejradši žalovala za klamavou reklamu. Vnadné trailery-vadný film. Kam ten Doug spěje... 35%
83317
Hop a je tu ... lidoop. Evolučně nadějné, jenže inteligencí všechny postavy s čestnou výjimkou skokana-freestyle pohodáře Jamieho Bella nedosahují ani k dinosaurům. Christensensův looserovsky rozplizlý charakter se problematicky profiluje ve dvou sférách: zatímco v častých přehlídkách spodního prádla díky svým antické muskulatuře exceluje, jeho herecký rejstřík je obsáhlý jako čtenářský deník průměrného kojence. Zhlédl se v reklamě na Pedigree Pal a nasadil výraz štěňátka, které doufá, že za ten žebravý/ svádivý/zádumčivý pohled dostane granule. Pamatujete si někdo hru ze základky hop-skok-teď dost? Na Jumpera neskákejte, v té mělké a technicky špinavé kaluži vás čeká jen pokus o zombie romanci ( po tragédii jménem Rachel Bilson dlužím pokornou omluvu i Diane Kruger za Troju) a několikero atraktivních lokací, které vám Liman dokonale otráví. Vůbec nedokážu pochopit, jak k tomu debaklu došlo. I z inferiorního scénáře lze ukuchtit slušnou akční podívanou, máte-li herecký materiál první jakosti a povědomí o tom, jak natočit vtipnou a přehlednou akční scénu. Což Liman kdesi ztratil, většinou se tam kdosi válí a zmítá, a co hůř, jeho pokus o milostnou linku ztroskotává stejně zoufale jako v Nolanově Batman Begins. Za Jumpera by mu nabančil Jason Bourne i Pán a paní Smithovi. A já bych ho nejradši žalovala za klamavou reklamu. Vnadné trailery-vadný film. Kam ten Doug spěje... 35%
0 0
reagovat

SPOILER

Ten konec bych za WTF nepovažoval. Asi je jinej náskok od mamči Paladina než od Rolanda Paladina. Ten zvrat je dobrej příslib do případnýho dalšího filmu.
82924
Ten konec bych za WTF nepovažoval. Asi je jinej náskok od mamči Paladina než od Rolanda Paladina. Ten zvrat je dobrej příslib do případnýho dalšího filmu.
SPOILER
0 0
reagovat
Sithlord: Dobrej konec? Myslíš :::::::::::::::::::SPOILER::::::::::::::::: "Dám ti náskok." "Miláčku, jsme v pohodě, jdem si někam užívat." :::::::::::SPOILER:::::::::::::::: To bylo WTF jak svina :)
82915
Sithlord: Dobrej konec? Myslíš :::::::::::::::::::SPOILER::::::::::::::::: "Dám ti náskok." "Miláčku, jsme v pohodě, jdem si někam užívat." :::::::::::SPOILER:::::::::::::::: To bylo WTF jak svina :)
0 0
reagovat
KarelR: Áno áno...to byla reakce na temnou stranu síly Lorda Psemu a Tebe. Otázkou je zda myslíš ty vtipné momenty jako já a nebo na příklad vtipné momenty v podobě například Haydenova hraní....:D Ne...vážně...já se snažil na to koukat bez jakýhokoliv očekávání a byl sem připravenej i přoznat, že to Hayden zdupal...ale podle mě a asi čtyřech kámošů, co tam byli semnou, to tak nebylo. To spíš scénáristovi bych dal pohlavek.... v kině sem si přišel fakt jako Jumper (Skákač :D ), kterej místama zmateně skáče od scény ke scéně. Jak už se tu psalo, nesmí se nad tim filmem moc uvažovat. Jako výsledek a taky za ten dobrej konec, kterej nám asi slíbil další díl dávám zkrátka těch 70....
82914
KarelR: Áno áno...to byla reakce na temnou stranu síly Lorda Psemu a Tebe. Otázkou je zda myslíš ty vtipné momenty jako já a nebo na příklad vtipné momenty v podobě například Haydenova hraní....*:D* Ne...vážně...já se snažil na to koukat bez jakýhokoliv očekávání a byl sem připravenej i přoznat, že to Hayden zdupal...ale podle mě a asi čtyřech kámošů, co tam byli semnou, to tak nebylo. To spíš scénáristovi bych dal pohlavek.... v kině sem si přišel fakt jako Jumper (Skákač *:D* ), kterej místama zmateně skáče od scény ke scéně. Jak už se tu psalo, nesmí se nad tim filmem moc uvažovat. Jako výsledek a taky za ten dobrej konec, kterej nám asi slíbil další díl dávám zkrátka těch 70....
0 0
reagovat
Sithlord: To má být předpokládám reakce na nás - temnou stranu :)
Souhlasím s vtipnými momenty, je jich tam opravdu hodně. Otázkou je, jestli tam být měly :)
82895
Sithlord: To má být předpokládám reakce na nás - temnou stranu :) Souhlasím s vtipnými momenty, je jich tam opravdu hodně. Otázkou je, jestli tam být měly *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se