Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku HD DVD na pokraji smrti

příspěvky 1 - 18 Napsat příspěvek

Fluke

Ok, uz nic rikat nebudu, ale... :D :D
80159
Ok, uz nic rikat nebudu, ale... *:D* *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Acidist

Dřív to taky nebyla jen samotná VHS;) musela vyhrát nad Betamaxem, stejně tak DVD muselo vyhrát nad Laserdiscem (což nebylo těžké:)))..ale vem si, že ty cca 3 roky souboje je docela v pohodě. Teď aby se blu-ray naučil doplňovat DVD, poněvadž představa, že by ho vytlačila je aspoň na dlaších 5 let minimálně dost zcestná:)

Vždyť si stačí vzít, že DVD se tak nějak začalo vydávat kolem 95/96, v 99 byla už solidní produkce a teprve poslední roky se z toho stal primární formát levnější než VHS, která to už snad zabalila:) jeho cesta trvala cca 10 let, takže možná v roce 2014 se dočkáme8)

Terminator007: dost už s tím SW:D
80153
Dřív to taky nebyla jen samotná VHS*;)* musela vyhrát nad Betamaxem, stejně tak DVD muselo vyhrát nad Laserdiscem (což nebylo těžké*:))*)..ale vem si, že ty cca 3 roky souboje je docela v pohodě. Teď aby se blu-ray naučil doplňovat DVD, poněvadž představa, že by ho vytlačila je aspoň na dlaších 5 let minimálně dost zcestná*:)* Vždyť si stačí vzít, že DVD se tak nějak začalo vydávat kolem 95/96, v 99 byla už solidní produkce a teprve poslední roky se z toho stal primární formát levnější než VHS, která to už snad zabalila*:)* jeho cesta trvala cca 10 let, takže možná v roce 2014 se dočkáme*8)* Terminator007: dost už s tím SW*:D*
Acidist
0 0
reagovat
Všeobecně se předpokládá, že to je důvod proč Toshiba nic zatím oficiálně neřekla, domlouvá se s P a U co dál.
Na blu samozřejmě vydávat začnou, je ale otázka jak dlouho bude trvat než první tituly připraví...
80120
Všeobecně se předpokládá, že to je důvod proč Toshiba nic zatím oficiálně neřekla, domlouvá se s P a U co dál. Na blu samozřejmě vydávat začnou, je ale otázka jak dlouho bude trvat než první tituly připraví...
0 0
reagovat

Acidist

No ale to si myslim uz HD-DVD nevytrhne a nebude to mit dlouhe trvani, jelikoz tyto 2 spolecnosti to podle me tedy nezvrati... Je konec! ;)
80119
No ale to si myslim uz HD-DVD nevytrhne a nebude to mit dlouhe trvani, jelikoz tyto 2 spolecnosti to podle me tedy nezvrati... Je konec! *;)*
Acidist
0 0
reagovat
A myslím, že so to ani v brzké době mezmění.Paramount má přece podepsanou smlouvu, že nebude nic vydávat na Blu-ray
80118
A myslím, že so to ani v brzké době mezmění.Paramount má přece podepsanou smlouvu, že nebude nic vydávat na Blu-ray
0 0
reagovat
Ještě není zcela vyhráno.To se jen tak zatím rozhodla Toshiba a Warneři.Jen Paramount a Universal jsou nadále tvrdohlavý vydávají jen pro HD-DVD.
80117
Ještě není zcela vyhráno.To se jen tak zatím rozhodla Toshiba a Warneři.Jen Paramount a Universal jsou nadále tvrdohlavý vydávají jen pro HD-DVD.
0 0
reagovat

mi

Tak konecne mi jde dat odkaz i sem, pro ty, kteri jsou lini clanek prekladat ;) link To uz si myslim, ze je fakt po vsem! Hura!!! to mihhi: naivni nejsem, ale pokud by byly porad jeste oba formaty, trvalo by to hoodne dlouho nez by SW vysly a urcite by nebyly na obou formatech, ted kdyz Lucas bude vedet, ktery format je do budoucnosti, nebude to treba trvat tak dlouho... Stacilo mi ale jak to bylo s DVD 8)
80111
Tak konecne mi jde dat odkaz i sem, pro ty, kteri jsou lini clanek prekladat *;)* http://www.novinky.cz/clanek/133362-toshiba-odstupuje-od-formatu-hd-dvd-blu-ray-nejspise-vyhral.html To uz si myslim, ze je fakt po vsem! Hura!!! to mihhi: naivni nejsem, ale pokud by byly porad jeste oba formaty, trvalo by to hoodne dlouho nez by SW vysly a urcite by nebyly na obou formatech, ted kdyz Lucas bude vedet, ktery format je do budoucnosti, nebude to treba trvat tak dlouho... Stacilo mi ale jak to bylo s DVD *8)*
mi
0 0
reagovat
Už je to skoro oficiální link

T7: jestli si fakt myslíš, že SW nevyšly kvůli HD DVD tak jsi hodně naivní.
80110
Už je to skoro oficiální http://www.reuters.com/article/rbssConsumerGoodsAndRetailNews/idUSL1627196120080216 T7: jestli si fakt myslíš, že SW nevyšly kvůli HD DVD tak jsi hodně naivní.
0 0
reagovat
Uz aby to bylo! Celou dobu cekam na to, az Blu vyhraje a zacnou se vydavat vsechny tituly (napr. SW, u kterych George cekal, kdo vyhraje) a muj PS3 bude konecne plne uspokojen :D Jinak co se tyce X-Boxu, cetl jsem, ze je mozne, ze bude mit do budoucna Blu mechaniku externi, ale jinak jim je to temer jedno, to SONY s PS3 podle me tomu verila a kdyby to nevyslo, byl by pruser... A ja bych Microsoftu Blu odsouhlasil bejt SONY, ale vymenou za Gears of War, Alan Wake a treba Halo, ktere poslou i na PS3 :D
80109
Uz aby to bylo! Celou dobu cekam na to, az Blu vyhraje a zacnou se vydavat vsechny tituly (napr. SW, u kterych George cekal, kdo vyhraje) a muj PS3 bude konecne plne uspokojen *:D* Jinak co se tyce X-Boxu, cetl jsem, ze je mozne, ze bude mit do budoucna Blu mechaniku externi, ale jinak jim je to temer jedno, to SONY s PS3 podle me tomu verila a kdyby to nevyslo, byl by pruser... A ja bych Microsoftu Blu odsouhlasil bejt SONY, ale vymenou za Gears of War, Alan Wake a treba Halo, ktere poslou i na PS3 *:D*
0 0
reagovat
hh jenom dobre :-) GO BLU-RAY GO :D
80100
hh jenom dobre :-) GO BLU-RAY GO *:D*
0 0
reagovat
No konečně. Já jen doufám, že dokonce roku bude již defintivně rozhodnuto u všech firem a studií.Mě už to štvalo na blu-ray byly takové filmy a na HD DVD zase takové,co si člověk chtěl koupit.Už sem přemýšlel do budoucna, že koupím multiplatformní přehrávač, co přehraje oba formáty.Ale jak to vypadá, blýská se na lepší časy pro blu-ray.:+. Já si myslím, že to celé je stejně k ničemu, jak kdyby nestačil jen jeden formát.Jak to bylo dříve u VHS a DVD.
Takhle pitomý sem byl dříve i s hrama.Každá platforma má nejakou exkluzivní hru, tak sem koupil obě, PS2 i s Xboxem.Clověk, ale obě platformy s PC neuživý.Později sem prodal Xbox a nyní hraji jen na PC.Nyní mám doma PC na hraní.Xbox nepotřebuju, protože většina her stejně vyjde později i na PC.A Ps3 sem si nechal na BR filmy a možná později na nejakou dobrou hru, např. Gran Turismo 5.
80097
No konečně. Já jen doufám, že dokonce roku bude již defintivně rozhodnuto u všech firem a studií.Mě už to štvalo na blu-ray byly takové filmy a na HD DVD zase takové,co si člověk chtěl koupit.Už sem přemýšlel do budoucna, že koupím multiplatformní přehrávač, co přehraje oba formáty.Ale jak to vypadá, blýská se na lepší časy pro blu-ray.*:+*. Já si myslím, že to celé je stejně k ničemu, jak kdyby nestačil jen jeden formát.Jak to bylo dříve u VHS a DVD. Takhle pitomý sem byl dříve i s hrama.Každá platforma má nejakou exkluzivní hru, tak sem koupil obě, PS2 i s Xboxem.Clověk, ale obě platformy s PC neuživý.Později sem prodal Xbox a nyní hraji jen na PC.Nyní mám doma PC na hraní.Xbox nepotřebuju, protože většina her stejně vyjde později i na PC.A Ps3 sem si nechal na BR filmy a možná později na nejakou dobrou hru, např. Gran Turismo 5.
0 0
reagovat
dvěma rokama? WTF, st39.6, tohle nejsou ruce.;)
80095
dvěma rokama? WTF, st39.6, tohle nejsou ruce.;)
0 0
reagovat
Jj, jasný... ;)
80091
Jj, jasný... *;)*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Myslel jsem víc Rainmakera, ale taktéž pochybuju, že aktuální X-box bude mít přídavnou BR mechaniku..možná za rok. Nevidím totiž v čem by jim to pomohlo. Prodeje mají stejně zatím větší než PS3 a Xbox se zaměřuje hlavně na to hraní, jako pravá konzole.
Možná až je PS3 dožene, tak se dočkáme změn.
80088
Myslel jsem víc Rainmakera, ale taktéž pochybuju, že aktuální X-box bude mít přídavnou BR mechaniku..možná za rok. Nevidím totiž v čem by jim to pomohlo. Prodeje mají stejně zatím větší než PS3 a Xbox se zaměřuje hlavně na to hraní, jako pravá konzole. Možná až je PS3 dožene, tak se dočkáme změn.
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Fluke

Napsal jsem sice že je to podle mě, ale ten nápad jsem měl podloženej článkem z nějakýho zahraničního webu, kde se k tomu vyjadřoval přímo MS... ovšem může to bejt jenom jeho zbožný přání, co já vím...
80086
Napsal jsem sice že je to podle mě, ale ten nápad jsem měl podloženej článkem z nějakýho zahraničního webu, kde se k tomu vyjadřoval přímo MS... ovšem může to bejt jenom jeho zbožný přání, co já vím...
Fluke
0 0
reagovat
Xboxu (Microsoftu) je tohle úplně jedno, kdepak tyhle nápady berete, ty do ničeho mluvit nebudou.

Jinak asi si koupím jedno HD-DVD, abych měl hezkou podložku pod kafe..bylo by to stylový.
80085
Xboxu (Microsoftu) je tohle úplně jedno, kdepak tyhle nápady berete, ty do ničeho mluvit nebudou. Jinak asi si koupím jedno HD-DVD, abych měl hezkou podložku pod kafe..bylo by to stylový.
0 0
reagovat
Podle mě Xbox bude mít nějakou přídavnou, resp. externí BR mechaniku... No 2-3 možná tak v zimě (a to jsem optimista), ale tohle je dobrej kousek, kterej by se měl objevit v dubnu od Sigmatechu asi za cca. 6.000,- Kč link
80084
Podle mě Xbox bude mít nějakou přídavnou, resp. externí BR mechaniku... No 2-3 možná tak v zimě (a to jsem optimista), ale tohle je dobrej kousek, kterej by se měl objevit v dubnu od Sigmatechu asi za cca. 6.000,- Kč http://avmania.zive.cz/default.aspx?server=1§ion=4&article=775
0 0
reagovat
a co na to Microsoft s jeho xboxem 360 ? :)
ten do této války taky ještě promluví.
už aby byly BR přehravače za 2-3 tisice :)
80083
a co na to Microsoft s jeho xboxem 360 ? :) ten do této války taky ještě promluví. už aby byly BR přehravače za 2-3 tisice :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se