Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cillian: Žena nebo muž?


ikona
imf
cillian murphyellen page
 

V novém thrilleru Peacock budete mít trochu práci s tím, abyste zjistili, kde je pravda. Jméno si film nepůjčil od obyvatele zvířecí říše, ale je odvozeno od vesničky, ve které se snímek odehrává. Cillianova postava trpí schizofrenií a obléká se do ženských šatů, takže zatímco si obyvatelé myslí, že v jeho domku žije manžel s manželkou, ve skutečnosti je tam Cillian sám. Zní to hodně divoce (Murphy už si mimochodem ženskou stránku osobnosti zkusil ve Snídani na Plutu), ale co teprve, když se na obzoru zjeví mladá matka (Ellen Page), která je klíčem k tajemné minulosti našeho podivína. Jeho alter-ega se mezi sebou začnou hádat a průšvih je na světě. Natáčet se začne v květnu a my do té doby můžeme řešit, jak se debutantovi Michaelu Landerovi podařilo ulovit takhle hvězdné obsazení. Ten scénář je zřejmě opravdu dobrý.

Ellen Page každopádně nečeká na Oscara, který by radikálně navýšil její tržní cenu a přijímá jednu nabídku za druhou. Měla by se objevit např. v režijním debutu Drew Barrymore. Ten se jmenuje Whip It a jde v něm o holčinu z malého městečka, která najde smysl života v jakési soutěži na kolečkových bruslí, kde se přehazuje horká brambora (a všichni jezdí dokolečka... jmenuje se to Roller Derby a pravidla jsem nepochopil ani po trojnásobném přečtení a sledování jakéhosi videa. O fous zajímavěji vypadá Drag Me to Hell, což je hororový návrat Sama Raimiho. Všechno nebo nic? S Ellen Page v hlavní roli doufejme v tu lepší variantu. Snad její hvězda nezhasne pod návalem nových projektů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace