Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Woody nikam neodchází...


ikona
imf
woody allen
 

Ba naopak. Jeho nejnovější snímek, Cassandra's Dream, sice komerčně nezáří a pravděpodobně si nevydělá ani na svůj skromný rozpočet (30 milionů dolarů), ale Woodyho exhibice většinou nehoní popcornožrouty a pravděpodobně to nezmění ani obsazení Ewana McGregora a Colina Farrella (aneb Skot co hrál ve Star Wars a Ir držící sluchátko). Přesto v posledních dnech nabírá Woody vítr do plachet. Jeho produkční partneři z Evropy mu nabídli smlouvu hned na tři filmy (rozpočty se u všech pohybují kolem 22 milionů), přičemž bylo zmíněno, že jeden film se bude odehrávat ve Španělsku, jeden v jiné evropské zemi a ten třetí "ještě trochu dál...". 

Mohla by to být Čína nebo Antarktida, ale my teď už víme, že je to s největší pravděpodobností Amerika. Woody se tedy vrací domů a to doslova. Jeho nový, dosud nepojmenovaný film se bude odehrávat v jeho milovaném New Yorku a hlavní role v něm ztvární Evan Rachel Wood (Scarlett Johansson už může běžet o dům dál?) a Larry David. Pokud vám druhé jméno nic neříká, zřejmě neznáte televizní seriál Don't Curb Your Enthusiasm nebo třeba staršího Seinfelda. Šedesátiletý stand-up komik se zatím stříbrnému plátnu úspěšně vyhýbal, ale díky úspěšné televizní kariéře ho zná celá Amerika. A teď to vypadá, že ho Woody Allen konečně přemluvil. Střet těchto dvou komediálních Titánů by mohl znamenat něco jedinečného. Je otázkou, jestli bude David hrát "sám sebe" nebo, jak bývá často zvykem, Allenovo alter-ego. Ale i kdyby se ti dva sešli někde na půli cesty, myslím, že nás čeká hodně zábavný výsledek, přičemž účast Rachel Evan Wood je už jen taková nezbytná třešnička na dortu.

Natáčet by se mělo někdy na přelomu jara a léta, bude to Woodyho čtyřicátý režijní počin (vychází to zhruba na jeden film ročně od roku 1966... to to letí :).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace