Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Bezdomovci vs. knihomolové

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Já bych ty filmy radši nesrovnával, jinak bych byl nucen připustit, že v Hromnicích je fakt lepší. ;)
79211
Já bych ty filmy radši nesrovnával, jinak bych byl nucen připustit, že v Hromnicích je fakt lepší. ;)
0 0
reagovat
Souhlas s Goreckim. Murray do sebe může LíT co chce, ale Hromnice jsou jenom jedny 8)
79180
Souhlas s Goreckim. Murray do sebe může LíT co chce, ale Hromnice jsou jenom jedny *8)*
0 0
reagovat
Mě jeden čas fascinovala celá sekvence uvolnění uvězněných příšer. Tak skvělé spojení audia s videem jsem od té doby u Reitmana staršího neviděl a je mi to líto. Aspoň, že jeho synátor tohle zdědil.;)
79178
Mě jeden čas fascinovala celá sekvence uvolnění uvězněných příšer. Tak skvělé spojení audia s videem jsem od té doby u Reitmana staršího neviděl a je mi to líto. Aspoň, že jeho synátor tohle zdědil.*;)*
0 0
reagovat
Psema: suverénně nejlepší mi přišlo první půlhodina a jedna z nejtipnějších scén to testování dobrovolníků a setkání se Sigourney Weaver:)
Gorecki: v sobotu uvidím SW, pak tedy Hromnice. Ale Bill nikde nemůže být lepší než v LiT:)
79177
Psema: suverénně nejlepší mi přišlo první půlhodina a jedna z nejtipnějších scén to testování dobrovolníků a setkání se Sigourney Weaver:) Gorecki: v sobotu uvidím SW, pak tedy Hromnice. Ale Bill nikde nemůže být lepší než v LiT:)
0 0
reagovat
rcorp: to je on.;) Blbý je, že jsem závěrečnou bitku musel asi pět let brát jenom rychloposunem, protože jsem měl zrovna v tom místě poškozenou vhsku. Jako dítě mě to strašně iritovalo. Aspoň, že scéna se zvětšeným "námořníkem" byla celá.

"Nikdo si nic nepřál!" "Rayi?":D
79174
rcorp: to je on.*;)* Blbý je, že jsem závěrečnou bitku musel asi pět let brát jenom rychloposunem, protože jsem měl zrovna v tom místě poškozenou vhsku. Jako dítě mě to strašně iritovalo. Aspoň, že scéna se zvětšeným "námořníkem" byla celá. "Nikdo si nic nepřál!" "Rayi?"*:D*
0 0
reagovat

Charlotte

Mas recht, prave som si uvedomil, ze ma ten film bavil aj ked som uz bol dospely prave tymi narazkami, holt, trosku som mu krivdil. Mozno raz dostanes chut aj na pokracovanie GB :)
A to "Na hromnice o den vice" je tiez hriech ako Brno (Bill je v tom uchvatnejsi ako v GB a Lost in translation dohromady), ale vsetko pekne postupne:)
79173
Mas recht, prave som si uvedomil, ze ma ten film bavil aj ked som uz bol dospely prave tymi narazkami, holt, trosku som mu krivdil. Mozno raz dostanes chut aj na pokracovanie GB :) A to "Na hromnice o den vice" je tiez hriech ako Brno (Bill je v tom uchvatnejsi ako v GB a Lost in translation dohromady), ale vsetko pekne postupne:)
Charlotte
0 0
reagovat
Gorecki: je milé zjistit, že jsi dítě, ve chvíli, kdy ti skončilo zkouškové a hltáš toho nejroztomilejšího zeleného ducha na světě. A humor mi sednul, jsou tam ale intimní podtexty, které bych v těch jedenácti nepochopila.)
KarelR: po SW už nemá šanci šokovat ani neznalost Jurského parku:)
79170
Gorecki: je milé zjistit, že jsi dítě, ve chvíli, kdy ti skončilo zkouškové a hltáš toho nejroztomilejšího zeleného ducha na světě. A humor mi sednul, jsou tam ale intimní podtexty, které bych v těch jedenácti nepochopila.) KarelR: po SW už nemá šanci šokovat ani neznalost Jurského parku:)
0 0
reagovat

Psema

To je ten paňáca na vrcholu schodiště ne? :) Mně přijde, že v televizi tu jedničku vždycky vynechali a dávali jenom dvojku. Nebo jsem měl jenom smůlu a nějakou náhodou mě to míjelo. :)
79167
To je ten paňáca na vrcholu schodiště ne? :) Mně přijde, že v televizi tu jedničku vždycky vynechali a dávali jenom dvojku. Nebo jsem měl jenom smůlu a nějakou náhodou mě to míjelo. :)
Psema
0 0
reagovat
rcorp: ty si nepamatuješ Gozera? :D No teda... Ale upřímně mám z nějakýho záhadnýho důvodu radši dvojku. Vigo je vážně poděs, ale mě teda nejvíc děsí ten jeho poskok, co ho hraje "Piškot". Jakmile se mu rozsvítěj oči v absolutní tmě, můžou mě odvést do Bohnic.;)
79165
rcorp: ty si nepamatuješ Gozera? *:D* No teda... Ale upřímně mám z nějakýho záhadnýho důvodu radši dvojku. Vigo je vážně poděs, ale mě teda nejvíc děsí ten jeho poskok, co ho hraje "Piškot". Jakmile se mu rozsvítěj oči v absolutní tmě, můžou mě odvést do Bohnic.*;)*
0 0
reagovat
Já si jedničku nějak moc nevybavuju. Dvojku jsem viděl hodněkrát (z Viga jsem měl solidní noční můry :) ), ale jedničku jsem viděl asi jenom jednou. Pamatuju si jenom psi a schodiště a to je všechno. Asi bych to měl napravit. :)
79164
Já si jedničku nějak moc nevybavuju. Dvojku jsem viděl hodněkrát (z Viga jsem měl solidní noční můry *:)* ), ale jedničku jsem viděl asi jenom jednou. Pamatuju si jenom psi a schodiště a to je všechno. Asi bych to měl napravit. :)
0 0
reagovat
Jsem rád, že Charlotte zjistila, že Gozer (nebo jak se to píše) je boží a to nejen proto, že je opravdickej Bůh.:D
79161
Jsem rád, že Charlotte zjistila, že Gozer (nebo jak se to píše) je boží a to nejen proto, že je opravdickej Bůh.*:D*
0 0
reagovat

Gorecki

A to vám tají, že neviděla Na hromnice o den více :D (Sem mrtvej...)
79155
A to vám tají, že neviděla Na hromnice o den více *:D* (Sem mrtvej...)
Gorecki
0 0
reagovat

Charlotte

dojala si ma..fakt...nemam slov ?)
79154
dojala si ma..fakt...nemam slov *?)*
Charlotte
0 0
reagovat
Duro, Gorecki: Dluh splacen. Krotitelé duchů jsou famózní. Konverzační humor,
mazaný a přitom prostý scénář prošpikovaný ironickými hláškami. Bill Murray nikdy nebyl tak mladý a neklidný, teamová chemie mezi ducholapky na jedničku, na plyn
šlapal ofenzivní soundtrack a ocenila jsem až nerudovsky bizarní figurky, kterými Reitman bravurně šoupal. Vizuálně lahůdkové, vysoce spirituální.Ať žijí duchové mají konkurenci. Pro lepší efekt viděno mezi druhou a čtvrtou ráno. Na Slovensko putuje jedno upřímné "ĎAKUJEM." ;):+
P.S. Knihovna je boží. Potkat ducha s knihou v ruce byl vždycky můj tajný sen.:)
79146
Duro, Gorecki: Dluh splacen. Krotitelé duchů jsou famózní. Konverzační humor, mazaný a přitom prostý scénář prošpikovaný ironickými hláškami. Bill Murray nikdy nebyl tak mladý a neklidný, teamová chemie mezi ducholapky na jedničku, na plyn šlapal ofenzivní soundtrack a ocenila jsem až nerudovsky bizarní figurky, kterými Reitman bravurně šoupal. Vizuálně lahůdkové, vysoce spirituální.Ať žijí duchové mají konkurenci. Pro lepší efekt viděno mezi druhou a čtvrtou ráno. Na Slovensko putuje jedno upřímné "ĎAKUJEM." *;)**:+* P.S. Knihovna je boží. Potkat ducha s knihou v ruce byl vždycky můj tajný sen.:)
0 0
reagovat
Seldom: Tak to je predsa jasné, moje knihy si treba KUPOVAŤ, nie požičiavať v knižniciach... ;)

Rcorp znovu boduje (dnes má proste svoj deň): tá z Mena ruže je samozrejme úchvatná.
78774
Seldom: Tak to je predsa jasné, moje knihy si treba KUPOVAŤ, nie požičiavať v knižniciach... *;)* Rcorp znovu boduje (dnes má proste svoj deň): tá z Mena ruže je samozrejme úchvatná.
0 0
reagovat

Duro

Za všechny uživatele MZ, kterých se dotkla tvá poznámka o návštěvě knihovny pouze v případě živelné pohromy, prohlašuji, že si příště důkladně rozmyslím, jestli si mám půjčit nějakou tvou další knihu...8)
Jinak se připojuji k lobbingu za Krotitele duchů - s povzdechnutím, že nový dabing, se kterým poslední dobou po našich televizích kolují, tento film spolehlivě zabíjí jak z hlediska nostalgie, tak humoru :- (brečící smajlík vážně chybí)
78771
Za všechny uživatele MZ, kterých se dotkla tvá poznámka o návštěvě knihovny pouze v případě živelné pohromy, prohlašuji, že si příště důkladně rozmyslím, jestli si mám půjčit nějakou tvou další knihu...*8)* Jinak se připojuji k lobbingu za Krotitele duchů - s povzdechnutím, že nový dabing, se kterým poslední dobou po našich televizích kolují, tento film spolehlivě zabíjí jak z hlediska nostalgie, tak humoru *:-* (brečící smajlík vážně chybí)
Duro
0 0
reagovat
Christian Bale jistě perfektně zvládne jak roli vášnivého čtenáře, tak i smrdutého bezdomovce. :)
78770
Christian Bale jistě perfektně zvládne jak roli vášnivého čtenáře, tak i smrdutého bezdomovce. *:)*
0 0
reagovat
Nejlepší knihovna je samozřejmě ve Jménu růže. :)
78761
Nejlepší knihovna je samozřejmě ve Jménu růže. :)
0 0
reagovat
:D Hlavne keď tam Chow Yun-Fat potom príde a frajersky nájde presne tú knihu. 8)
78758
*:D* Hlavne keď tam Chow Yun-Fat potom príde a frajersky nájde presne tú knihu. *8)*
0 0
reagovat

Charlotte

Ghostbusters jsou klasika mého dětství, zvláštní že jsi je ještě nepotkala protože v televizi rotují myslím docela často :)

Jinak ale ta úplně nejlepší scéna z knihovny je v Hard Boiled - to je sice až z let devadesátých, ale dohnat bys to taky mohla :D
78757
Ghostbusters jsou klasika mého dětství, zvláštní že jsi je ještě nepotkala protože v televizi rotují myslím docela často *:)* Jinak ale ta úplně nejlepší scéna z knihovny je v Hard Boiled - to je sice až z let devadesátých, ale dohnat bys to taky mohla *:D*
Charlotte
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se