Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dárky na poslední chvíli


ikona
imf
redakce
 

Byl jsem zvyklý po vzoru zahraničních kolegů tyhle články psát s notnou dávkou nadsázky a řešit v nich sněhová děla, absurdně drahé rekvizity a vůbec věci, které se nedají na poslední chvíli sehnat. Vy ale spěcháte a máte v seznamu ještě pár neodškrtnutých příbuzných, kterým by nějaký ten dárek udělal radost, co? Předpokládejme, že nežijí v jeskyni a mají DVD přehrávač. Nedá nám to, než se s vámi podělit o skutečně solidní tip a to sice kolekci DVDček, která je distribuována přes Levné knihy (najdete v každé větší vesnici ;) za neodolatelnou cenu 99,- Nehleďte na slevy, důležité je, zda někomu udělají radost filmy jako Wimbledon, Láska nebeská, Jak na věc, Deník Bridget Jonesové I. a II., Soumrak mrtvých, Trosečník nebo Billy Elliot. Pro příznivce starších klasik je tu třeba i Kurosawův Ran nebo Funésův Velký flám, zkrátka když tam zaplujete, určitě si vyberete (a kdyby ne, válí se tam tuny filmových kalendářů a sem tam i nějaká ta knížka/encyklopedie, co má s pohyblivými obrázky něco společného. A jestli už nesháníte dárky, tak si naberte pro sebe. ;)

I redakce Moviezone pro vás má dárek a dočkáte se ho možná už dnes večer. Nechte se překvapit. Já u toho bohužel nebudu, protože odjíždím na Sever porcovat kapry, dělat vosí hnízda a vůbec všechny ty roztomile patetické, ale vcelku zábavné věci, prokládané tradičními vánočními filmy (klidně se mi smějte, ale rád se znovu podívám na Sám doma (už se dostávám na trojcifernou hodnotu, co se týče počtu zhlédnutí ;). Redakční přáníčko dorazí večer a napíše ho některý z mých kolegů, za sebe přeju pěkný Vánoce a dejte si alespoň tři dny oraz, abyste byli odpočinutí na další náklep novinek, trailerů a dalších blbůstek. A abyste teda neřekli, ukážu vám dárek, na který začínám šetřit já. Budu sice muset nějak vybourat koupelnu, aby se mi tam ta mrcha vešla a vezmu si na ní tak tři hypotéky, ale bude to stát za to. Řekněte sami:

42" Plasma (HD Ready), 5.1 Surround Sound, TV tuner, DVD a spoooousta bublinek. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace