Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise špicluje pro Sověty


ikona
Mr. Hlad
peter bergtom cruise
 

Petera Berga máme v redakci hodně rádi a když nám někdo řekne, že tenhle bývalý televizní doktor měl raději zůstat u herectví a na režii se vykašlat, nekončí to hezky. Za kamerou stál zatím jen u čtyř filmů a žádný z nich se nedá považovat zrovna za hit, ale ve všech případech odvedl Berg víc než dobrou práci a předvedl, že i v Nemocnici Chicago Hope se může člověk lecčemus přiučit. Jeho talentu si všimli i hlavouni ze Sony a konečně mu přiklepli film s pořádným komerčním potenciálem. Akční komedie Hancock s comicsovým Willem Smithem bude bezpochyby patřit mezi největší hity příštího roku, ale Berg rozhodně netouží po pauze. Kdo by se chtěl taky flákat, když má na place Toma Cruise?

Cruise se zatím rozhoduje, co natočí po thrilleru Valkyrie, ale vypadá to, že by svoje síly mohl spojit právě s Peterem Bergem ve filmu Edwin A. Salt. O tom jsme nedávno psali, že se stal jednou z obětí stávky scénáristů a že po odchodu Michael Manna se ho už asi nikdy nedočkáme. Sony se ale nevzdává tak snadno jako režisér a na uvolněné místo se snaží dosadit právě Berga. Cruise se teď musí rozhodnout, jestli jeho dalším filmem bude komedie s Benem Stillerem The Hardy Men nebo právě dlouho připravovaná detektivka, ve které by si zahrál agenta CIA, jenž je obviněn ze spolupráce se Sověty.

Spolupráce Berga a Cruise je každopádně hodně lákavá, doufejme tedy, že se ti dva se studiem nějak dohodnou. Dobrý špionážní thriller tu už nebyl hodně dlouho a tahle dvojice by člověka asi nemusela zrovna dlouho ukecávat, aby vysolil peníze za lístek do kina.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace