Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Norton utíká ze hry...


ikona
imf
 

Nejdřív opustil hvězdně obsazený remake britské minisérie State of Play Brad Pitt a zamumlal něco o nabitém rozvrhu a kreativních neshodách. Studio si povzdechlo a bleskurychle ho nahradilo Russellem Crowem. Teď však vycouval i Edward Norton. Kvůli Pittovi. Tedy ne že by se ti dva měli tak rádi, ale hledání Pittova náhradníka zdrželo natáčení o několik týdnů a Norton by se tak nestihnul uvolnit pro další smluvený film. Universal má tedy smůlu a tohle bude dost možná další z důvodů, proč Pittovi za "bezdůvodný" odchod pohrozit žalobou a finančním postihem. Universal naštěstí neváhá a za Nortona hned ohlásil další náhradu. Stane se jí Ben Affleck, čímž zářivé obsazení tohoto projektu o pořádných pár žárovek pohasíná, ale pořád ještě se snad můžeme těšit na herecký koncert. Je asi příznačné, že film o politickém pletichaření má takhle divokou preprodukci.

Tahle škatulata mají zajímavé pokračování. Poté co Brad Pitt kdysi utekl z Fontány (která byla mj. o stromu života) teď naopak střídá Heatha Ledgera, který si pravděpodobně raději hraje s pudrem a rtěnkou, než s Terrencem Malickem. Jeho nový film se jmenuje Tree of Life a Brad Pitt si v něm zahraje v podstatě zadarmo, s tím že se smíří s případným procentuálním ziskem filmu. Za State of Play přitom mohl mít svůj obvyklý dvacetimilionový šek. Musí mít ten strom vážně rád. Nebo Seana Penna, který si zahraje po jeho boku. Děj se zatím úzkostlivě tají a my se můžeme dohadovat, co stojí za Bradovou novou strategií. Že by ho všechny ty děti tak zkazily? :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace