Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

AvP 3 ve vesmíru?


ikona
imf
alien vs. predator 2
 

Chtěli jsme natočit Texaský masakr motorovým PredAlienem. Něco takového bratři Strauseovi prohlásili na tiskovce a když k tomu pustili prvních pět minut z filmu (k vidění i v naší klipové sekci), všichni jim to zbaštili i s navijákem. Mírně prostříhaný úvod filmu je béčkový až běda (planeta Predátorů připomíná to nejhorší z Hvězdné brány), ale jinak to vypadá po čertech uvolněně a hlavně o poznání zábavněji, než Andersonova sibiřská anabáze v prvním díle.

Strauseové dále přiznali, že kinoverze už je vypálená na celuloidu a nikdo s ní nebude hýbat. Pro DVD mají nicméně připravenou zhruba o patnáct až dvacet minut delší verzi s necenzurovanými i úplně novými scénami. Requiem je čisté eRko a boje se zástupci od Foxů prý byly jaksepatří urputné. Na druhou stranu Foxové nechali bratry komplet celý film zdigitalizovat a stříhat v 2K (Full HD), v úplně nové střižně. Postup prací byl podobný jako u Třístovky a bratři si postprodukci moc pochvalují. A už také přemýšlejí o třetím díle. Zadní vrátka ve dvojce jsou prý otevřena dokořán a pokud bude první víkend štědrý, vydá se celá série mimo naši planetu, zpátky do vesmíru. Dokonce to vypadá, že se bratři budou snažit přímo odkázat i na další filmy z vetřelčího či predátořího vesmíru, prozatím je kontinuita zaručena použitím soundtracku a zvukových efektů z obou sérií. O Vánocích tak budou cvakat vetřelčí čelisti hodně povědomě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace