Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Katherine Heigl: Mlčeti zlato?


ikona
imf
judd apatow
 

Jen ať scenáristé dál stávkují, ty nejlepší příběhy stejně píše sám život. Hvězda Chirurgů a Zbouchnuté už zřejmě od Judda Apatowa dostala svůj šek a tak si neodpustila menší rýpnutí. Podle ní je Zbouchnutá příliš zjednodušující a sexistický film... ženy jsou tu vyobrazeny jako vypočítavé mrchy a nudné osůbky, kdežto muži jsou vtipní, pohotoví a nakonec vždycky udělají tu správnou věc. Čas od času jí vadilo, že je všechno tak přestřelené a že musí hrát až takovou mrchu. Natáčení bylo ok, ale s výsledkem si podle všeho do oka zrovna nepadla.

Těch pár vět rozpoutalo na nejrůznějších webech hotové peklo. Armáda fanoušků Bena Stonea se na Katherine vrhnula a začala jí nadávat do nevděčných poběhlic, argumentujíc především tím, že bez Apatowa by dneska někde uklízela veřejné záchodky. Nenávist některých komentářů je zarážející a málokdo poukazuje na to, že Heigl prostě řekla, co si myslí. Což je věc, na kterou v Hollywoodu narazíte jen za trojitými stěnami a většinou se nevykřikuje, ale šeptá. Jen si vzpomeňte na ty stovky filmů o filmu, kde se všichni usmívají a mluví o nejlepším natáčení jejich kariér. Nechtěli byste pro změnu slyšet pravdu? Jen si vzpomeňte na to, jak se Bruce Willis podřekl, když naznačil, že točit Smrtonosnou past 4 s Michaelem Bayem by bylo peklo... a takových historek bychom objevili víc. Osobně jsem rád, že čas od času k podobným věcem dojde a tak nehodlám Katharine mlátit po hlavě koštětem a naopak před ní smekám. A co vy? :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace