Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Crowe nahradí Pitta


ikona
imf
russell crowe
 

Nedávno jsme psali o tom, že Brad Pitt cuknul, když přišlo na natáčení remaku britské minisérie State of Play. Universal však nelelkoval a už má nového adepta - Russella Crowea. Jednoho z nejvytíženějších herců v Hollywoodu tak čeká obtížné rozhodování. Má čas do pátku a když kývne, bude muset Universal hned začít točit, protože už v březnu Crowe odchází natáčet Scottův Nottingham. Přitom Pitt opustil natáčení právě kvůli tomu, že Universal nechce čekat. Nelíbil se mu totiž scénář a nelíbilo se mu rozhodnutí studia, které chtělo točit hned. Až do konce stávky se na scénář nesmí ani sáhnout a velmi pravděpodobně se tak bude vycházet z aktuální verze, jež je trochu neobroušená. Alespoň podle Pitta.

Podobné starosti má i J.J. Abrams, který se pustil do natáčení nového Star Treku a svěřil se novinářům, že je to občas nefalšované utrpení. V půlce záběrů vás napadne skvělá hláška, ale nemůžete jí použít, protože jste členem WGA a oficiálně jste ve stávce. Je to jako by Supermanovi sebrali všechny nadlidské schopnosti. Připomínáme, že právě dnes se zástupci WGA a sdružení producentů znovu sejdou u jednacího stolu. Clark Kent tak možná brzy získá zpátky, co mu sebrali.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace