Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Další body pro HD-DVD

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Presne tak, taky jsem vykulene ziral kdyz jsem videl jak je vsechno nechutne levny. :) Za chvili u nas nebude prekazkou rozsireni HD cena HW, ale nedostatek kvalitnich titulu.
68958
Presne tak, taky jsem vykulene ziral kdyz jsem videl jak je vsechno nechutne levny. :) Za chvili u nas nebude prekazkou rozsireni HD cena HW, ale nedostatek kvalitnich titulu.
0 0
reagovat

imf

Super to nejak vydrzim a potom reknete vysledky :-)
68956
Super to nejak vydrzim a potom reknete vysledky :-)
imf
0 0
reagovat
Nejlépe den před štědrým večerem, aby každý správný student vyšiloval:D
68830
Nejlépe den před štědrým večerem, aby každý správný student vyšiloval*:D*
0 0
reagovat
V PC odvetvi (jak hadrware tak i software) to klesa az nebezpecne rychle. To co v pocatku byl vicemene "preumerny standard" a ne na nejake poradne vyskakovani se da dnes poridit za par supu. Vzdyt se staci mrknou co ted poridil rcorp za 10K (az na integrovanou gragiku je to uchatejici). Tohle vse taky pekne pomaha k tlaceni cen dolu. Jenze i kdyz jdou tady ceny rychle dolu (vybornej priklad na padani cen jsou pameti) tak ostatni veci jsou strasne drahe, takze se studenti musi stale hodne otacet...

A propo, vanocni special juchu, ale bude az tesne pred vanocemi, nebo je to otazka "par dni"?
68829
V PC odvetvi (jak hadrware tak i software) to klesa az nebezpecne rychle. To co v pocatku byl vicemene "preumerny standard" a ne na nejake poradne vyskakovani se da dnes poridit za par supu. Vzdyt se staci mrknou co ted poridil rcorp za 10K (az na integrovanou gragiku je to uchatejici). Tohle vse taky pekne pomaha k tlaceni cen dolu. Jenze i kdyz jdou tady ceny rychle dolu (vybornej priklad na padani cen jsou pameti) tak ostatni veci jsou strasne drahe, takze se studenti musi stale hodne otacet... A propo, vanocni special juchu, ale bude az tesne pred vanocemi, nebo je to otazka "par dni"?
0 0
reagovat
DVD se zacalo prodavat pred deseti lety a znackovy prehravace porad jeste stoji dva tisice. Pred tremi roky staly dvoj az trojnasobek. Novy BR/HD-DVD prehravace jsou po dvou letech na trhu na cene kolem osmi tisic (ty vanocni modely, o kterych jsem mluvil). Zrychluje vsechno, staci se podivat na pocitacovou elektroniku, tam je to samozrejme jeste silnejsi a ovlivnuje to zpetne elektroniku obecne... tim nechci rict, ze nechapu situaci studentu. Taky jsem byl student, taky jsem setril na novy CPU cely prazdniny na brigadach... jen ty obecny hlasky "je to prilis drahy" kombinovany s tim, ze "driv to klesalo rychlejc" pak vedou k takovym diskuzim. Pignick se urcite docka, ale mel by vic vazit slova, pokud mu neslouzi pamet. :)

Vanocni special se chysta, takze poradime vsem... i studentum. :)
68825
DVD se zacalo prodavat pred deseti lety a znackovy prehravace porad jeste stoji dva tisice. Pred tremi roky staly dvoj az trojnasobek. Novy BR/HD-DVD prehravace jsou po dvou letech na trhu na cene kolem osmi tisic (ty vanocni modely, o kterych jsem mluvil). Zrychluje vsechno, staci se podivat na pocitacovou elektroniku, tam je to samozrejme jeste silnejsi a ovlivnuje to zpetne elektroniku obecne... tim nechci rict, ze nechapu situaci studentu. Taky jsem byl student, taky jsem setril na novy CPU cely prazdniny na brigadach... jen ty obecny hlasky "je to prilis drahy" kombinovany s tim, ze "driv to klesalo rychlejc" pak vedou k takovym diskuzim. Pignick se urcite docka, ale mel by vic vazit slova, pokud mu neslouzi pamet. :) Vanocni special se chysta, takze poradime vsem... i studentum. :)
0 0
reagovat
Víte co si uvědomuju, teď sem nedávno nakoupil dvě nový LG DVD-RW mechaniky, jedna s lightscribe a druhá se SecurDisc a projížděl jsem minulý mechaniky do roku 2004 a došlo mi, že i do tehdy namakanýho kompu jsem měl jedinou DVD vypalovačku a to eště nebyla ani tak rychlá a druhá mechanika byla ještě CD vypalovačka, tehdy jsem pochopil, že to byl krok zpět, letěli aspoň combo mechaniky, ale vtip je v tom, že pořádnej boom maj ty DVD-RW mechaniky poslední 3 roky, až teď se dostali k mezním rychlostem, nákladům a prodejním částkám!
DVD-Rom, CD-rom, Combo atd se stáhli, páč za tuhle cenu už nebyla jejich výroba rentabilní.
To je konec roku 2007 a DVD se začlo seriózně prodávat před 10 lety, že;)
68821
Víte co si uvědomuju, teď sem nedávno nakoupil dvě nový LG DVD-RW mechaniky, jedna s lightscribe a druhá se SecurDisc a projížděl jsem minulý mechaniky do roku 2004 a došlo mi, že i do tehdy namakanýho kompu jsem měl jedinou DVD vypalovačku a to eště nebyla ani tak rychlá a druhá mechanika byla ještě CD vypalovačka, tehdy jsem pochopil, že to byl krok zpět, letěli aspoň combo mechaniky, ale vtip je v tom, že pořádnej boom maj ty DVD-RW mechaniky poslední 3 roky, až teď se dostali k mezním rychlostem, nákladům a prodejním částkám! DVD-Rom, CD-rom, Combo atd se stáhli, páč za tuhle cenu už nebyla jejich výroba rentabilní. To je konec roku 2007 a DVD se začlo seriózně prodávat před 10 lety, že*;)*
0 0
reagovat
Presne tak. Vylozene dneska "brecet" nad prehnanou cenou 6K za mechaniku je hodne mimo. Ty ceny padaji rychleji nez zrale hrusky a uz ted jsou temer dostupne "siroke verejnosti"... A vzhledem k moznostem novych formatu je to vic nez dobry kauf ;)

Starej DOS a celkove archivace byla hodne fajn. Stacilo mit dobre nastaveny napr M602 a archivace byla tezka asi jako slozit LEGO ;)
68815
Presne tak. Vylozene dneska "brecet" nad prehnanou cenou 6K za mechaniku je hodne mimo. Ty ceny padaji rychleji nez zrale hrusky a uz ted jsou temer dostupne "siroke verejnosti"... A vzhledem k moznostem novych formatu je to vic nez dobry kauf ;) Starej DOS a celkove archivace byla hodne fajn. Stacilo mit dobre nastaveny napr M602 a archivace byla tezka asi jako slozit LEGO ;)
0 0
reagovat
hlavne pamatovat si ty prikazy "arj x -vva streetfight2.arj streetfight2.ar0 streetfight2.ar1" :)

Nejlepsi na prvnich vypalovackach byla prave absence bufferu... nejake to preteceni nebo podteceni bylo na dennim poradku... z peti medii jste tri vyhodili, nez jste jedno vypalili... sweet memories.

Na kazety radeji nevzpominejte, at nejsme OT. :)

Zkratka pointa je v tom, ze mechanika za 3k po dvou letech v mainstreamu neni zas tak spatny kauf... s tim, ze stolni prehravace budou kolem Vanoc stat cca 6-8 tisic (pokud se k nam stihnou dostat ;)
68813
hlavne pamatovat si ty prikazy "arj x -vva streetfight2.arj streetfight2.ar0 streetfight2.ar1" :) Nejlepsi na prvnich vypalovackach byla prave absence bufferu... nejake to preteceni nebo podteceni bylo na dennim poradku... z peti medii jste tri vyhodili, nez jste jedno vypalili... sweet memories. Na kazety radeji nevzpominejte, at nejsme OT. :) Zkratka pointa je v tom, ze mechanika za 3k po dvou letech v mainstreamu neni zas tak spatny kauf... s tim, ze stolni prehravace budou kolem Vanoc stat cca 6-8 tisic (pokud se k nam stihnou dostat ;)
0 0
reagovat
Tak to nekteri vzpominate jeste hodne malo, Kdyz se zacaly CD palirny "masove rozjizdet" mezi lidi, tak to startovalo nekde kolem 30K s Max rychlosti zapisu a cteni 2x = 600MB CD za krasnou hodinku. To samozrejme poradny buffer neznalo, takze to byla prace pro kuraky (nechat pracovat a jis cadit ;) ).
DVD palirny kolem 10K. To samozrejme byly v prodeji jen drahe Verbatim media, nebo smejdy Princa (zivotnost cca 3xvlozeni do mechaniky) a hlavne zadny "easy softik" pro palbu jako dnes :)
Ad diskety - 12 disket ani nevim, ale Doom mel 5 a Duken 10. Takze jak imf pise, nikdy se to temer nepodarilo prenest na jeden pokus :)
To nateseni opadlo fest rychle, kdyz se u kopirovani 9 diskety objevilo okno s chybou integrity. A kolikrat to neslo ani na miste opravit...
68812
Tak to nekteri vzpominate jeste hodne malo, Kdyz se zacaly CD palirny "masove rozjizdet" mezi lidi, tak to startovalo nekde kolem 30K s Max rychlosti zapisu a cteni 2x = 600MB CD za krasnou hodinku. To samozrejme poradny buffer neznalo, takze to byla prace pro kuraky (nechat pracovat a jis cadit ;) ). DVD palirny kolem 10K. To samozrejme byly v prodeji jen drahe Verbatim media, nebo smejdy Princa (zivotnost cca 3xvlozeni do mechaniky) a hlavne zadny "easy softik" pro palbu jako dnes :) Ad diskety - 12 disket ani nevim, ale Doom mel 5 a Duken 10. Takze jak imf pise, nikdy se to temer nepodarilo prenest na jeden pokus :) To nateseni opadlo fest rychle, kdyz se u kopirovani 9 diskety objevilo okno s chybou integrity. A kolikrat to neslo ani na miste opravit...
0 0
reagovat
Mortal Kombat 2... chyba integrity na desatem disku. Nevracej mi nocni mury. ;)
68803
Mortal Kombat 2... chyba integrity na desatem disku. Nevracej mi nocni mury. ;)
0 0
reagovat
Když tady všichni vzpomínáte, pamatujete na to vzrušení instalovat nějakou hru na 12 disketách :D
68802
Když tady všichni vzpomínáte, pamatujete na to vzrušení instalovat nějakou hru na 12 disketách *:D*
0 0
reagovat

Pumiix

Musis vydrzet... Fluke a Mihhi pristi vikend prijdou a budeme to zkouset na Letny. ;)
68801
Musis vydrzet... Fluke a Mihhi pristi vikend prijdou a budeme to zkouset na Letny. ;)
Pumiix
0 0
reagovat

speta.jr

Si pamatuju, jak sem vždycky v chipu slintal nad reklamou na nějakou CD vypalovačku, která stála cca 11K a když do toho přiběhli DVD vypalovačky..No co, jediný co můžu říct, že to padalo pomaleji než dneska.
No a to samí LCD, pamatuju si doby, kdy se uvažovalo, že kvůli drahý výrobě se ta technologie ani nebude mezi lidi masově prodávat a dneska;)

Pumiix
To se zjišťuje velmi těžce, nejdřív musíš překonat psychickou bariéru8)
68800
Si pamatuju, jak sem vždycky v chipu slintal nad reklamou na nějakou CD vypalovačku, která stála cca 11K a když do toho přiběhli DVD vypalovačky..No co, jediný co můžu říct, že to padalo pomaleji než dneska. No a to samí LCD, pamatuju si doby, kdy se uvažovalo, že kvůli drahý výrobě se ta technologie ani nebude mezi lidi masově prodávat a dneska*;)* [b]Pumiix[/b] To se zjišťuje velmi těžce, nejdřív musíš překonat psychickou bariéru*8)*
speta.jr
0 0
reagovat
hh tak co uz nekdo zjistill, ktery lip lita?:D
68799
hh tak co uz nekdo zjistill, ktery lip lita?*:D*
0 0
reagovat

Scroochy

Jj, tu edici jsme si v tý době koupil 8) , teď stojí 499,- ... jsou to skoky no...
68793
Jj, tu edici jsme si v tý době koupil *8)* , teď stojí 499,- ... jsou to skoky no...
Scroochy
0 0
reagovat
kdyz uz jsme u toho vzpominani, tak ja si pamatuju dobu, kdy 2 rychlostni CD-vypalovacka stala 20 tisic, kamos si ji koupil a byl nejvetsim borcem pod sluncem, samozrejme, hnedka po terminatorovi... Vypaloval nam za 4 stovky a moc velky peniz si za praci nebral :+
68792
kdyz uz jsme u toho vzpominani, tak ja si pamatuju dobu, kdy 2 rychlostni CD-vypalovacka stala 20 tisic, kamos si ji koupil a byl nejvetsim borcem pod sluncem, samozrejme, hnedka po terminatorovi... Vypaloval nam za 4 stovky a moc velky peniz si za praci nebral *:+*
0 0
reagovat
ja si vzpominam na dobu, kdy 2DVD edice Spider-mana stala 1300 kc

no a taky pamatuju dobu, kdy jsem kupoval CD-R za 50 kc a ctyrrychlostni vypalovacka byla nejvetsi luxus :)
68791
ja si vzpominam na dobu, kdy 2DVD edice Spider-mana stala 1300 kc no a taky pamatuju dobu, kdy jsem kupoval CD-R za 50 kc a ctyrrychlostni vypalovacka byla nejvetsi luxus :)
0 0
reagovat

sohaj

Taky rád mluvím do větru8):D
68763
Taky rád mluvím do větru*8)**:D*
sohaj
0 0
reagovat
Jsem pro HD-DVD:+
68762
Jsem pro HD-DVD*:+*
0 0
reagovat

st39.6

Já Mumie a Matrix:D byli ve slevě, tak sem si je poprvé dovolil, myslím, že každý bylo po 799,-
68760
Já Mumie a Matrix*:D* byli ve slevě, tak sem si je poprvé dovolil, myslím, že každý bylo po 799,-
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se