Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pomsta je sladká...


ikona
imf
sylvester stallone
 

Čtvrtý Rambo je za dveřmi a vypadá to, že návrat k oblíbeným postavám Stallonovi pootevřel zadní vrátka do Hollywoodu. MGM právě ohlásilo, že hodlá zremakovat Přání smrti, klasický thriller s Charlesem Bronsonem, který jsme letos mohli vidět "zremakovaný" hned dvakrát - v Mém druhém já a Death Sentence s Kevinem Baconem v hlavní roli. V obou případech šlo o chladnokrevnou mstu. Hrdinovi/hrdince někdo někoho zabije, následuje vykolejení důležitých součástek mozku, nákup zbraní a pak buď katarze nebo masakr za čin zodpovědných nebo případně úplně cizích zločinců. První Přání smrti se přitom tvářilo celkem seriózně, v následujících čtyřech sequelech přišly na řadu kulomety, granáty a počty mrtvol rychle šplhaly do dvoumístných hodnot.

Něco takového můžeme zřejmě očekávat i od remaku, protože pokud oba zmíněné updaty pohořely, musí se na to jít od lesa. Podle MGM by měl Stallone hrát i režírovat. Ke scénáři jsou zatím přilepeni Michael Ferris a John Brancato, ale ti pochopitelně v době stávky nemohou psát. Nabízí se možnost svalit na Stalloneho i scénář a nechat ho, ať se s tím popere mimo odborové mantinely. To by ale asi neprošlo, takže doufejme, že ve filmu bude méně filozofování a víc střílení. V prapůvodní verzi byl vetchý Bronson (první díl natočil ve třiapadesáti, poslední ovšem až v třiasemdesáti!) povoláním architekt, v případě Slye se zřejmě bude jednat o stavebního dělníka nebo dřevorubce s mimořádnou mozkovou kapacitou. Ať žijí generalizace. MGM nicméně doufá, že příčiny stávky budou rychle vyřešeny a natáčet by se mohlo už na jaře. Všechno také závisí na úspěchu čtvrtého Ramba, ale už samotná zmínka o projektu a fakt, že je o Stalloneho pořád ještě zájem, jistě potěší většinu jeho fanoušků. Arnold určitě závistivě pokukuje ze své pracovny. Kdyby tak býval věděl, že může leštit svaly až do šedesáti. :) Čtvrtý Rambo má americkou premiéru 25. ledna 2008.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace