Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záblesk naděje?


ikona
imf
comics
 

Vzpomínáte na Flashe? Báječného hrdinu v červeném, kterého jsme odkopli ve chvíli, kdy se ukázalo, že jeho celovečerní sólovku bude mít na starosti Shawn Levy. Teď se však hollywoodská kola znovu protočila a na místě režiséra se objevuje David Dobkin, režisér Nesvatbových, ale také příjemně akčních Rytířů ze Šanghaje. Postava Flashe má navíc slušný potenciál, protože Walter West umí po osudovém zásahu nejen běhat skoro nadsvětelnou rychlostí, ale také dovede své molekuly rozvibrovat tak, že projde zdí, nedělá mu potíže sprint po vodě a samozřejmě umí udělit závratnou rychlost i různým předmětům nebo ostatním lidem. Zkrátka chlápek, kterému neutečete. Po Goyerovi a Levym na režisérském postu se konečně začíná blýskat na lepší časy. Termín natáčení zatím není určen, ale už je jasné, že Flash bude vycházet z chystaného Justice League of America filmu. Hodně tedy záleží na obsazení Millerova comicsového spektáklu, protože Warneři budou chtít využít stejného herce i pro další filmy. Kéž by to byl Ryan Reynolds. Potřeboval by solidní roli a kreslený fešák, co utíká ostošest, by mu určitě sednul. Potíž je v tom, že obsazení JLA se zatím svým věkovým průměrem pohybuje kolem třiceti let a dost možná se spíš dočkáme nějaké MTV hvězdičky, případně seriálového zelenáče.

Ne, že bych snad nechtěl dát šanci nováčkům, ale to že Warneři měli jeden špatný nápad (samotná adaptace JLA), přeci ještě nemusí znamenat, že by to mělo stáhnout pod vodu všechny ostatní hrdiny. Tím spíš, že pokud bude JLA propadák, zřejmě to zavře vrátka všem dalším klukům a holkám v DC kostýmech. Flash by však mohl proklouznout (jak má ve zvyku), částečně i díky své televizní historii. Jen nám tam proboha obsaďte někoho, před kým nebudeme muset utíkat ze sálů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace