Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Parodie se (opět) vracejí


ikona
imf
date moviedavid zuckerscary movie 4
 

David Zucker se konečně zase vzpamatoval a jakkoliv možná považujete Scary Movie 3 za pouhý stín jeho předchozích komediálních klasik, jedna věc je nezpochybnitelná - 45 milionový snímek vydělal celosvětově 220 milionů a to je pro Weinsteiny jednoznačně plus. Ostatně o tom, že se bude točit čtyřka se mluvilo ještě před natáčením trojky, dokonce se chvilku uvažovalo o souběžném natáčení v duchu Matrixů. Nakonec ale Weinsteini couvli a do kin se vydala na sklonku roku 2003 jen trojka. Musím říct, že mě příliš neohromila, ale Wayansovic první a druhý díl považuji za přílišnou ukázku nechutností a fekál gagů (především dvojku), takže staromilský přístup Zuckera byl místy docela sympatický. Co však čekat od čtyřky, když už trojka se svou pidistopáží byla občas nad Zuckerovy síly? Plakáty by mohly napovědět, ale nenechte se zmást, tohle má holt marketingové oddělení zmáknuté, protože i plakáty na trojku byly originální a vtipné. Teď už jenom doufat, že jim to vydrží i na plátnech. Scary Movie 4 se do kin vydá 14. dubna 2006.

A bude mít konkurenci! Date Movie bude mít premiéru dva měsíce před ním a jeho plakát hrdě hlásá "od dvou ze šesti scenáristů Scary Movie!". Vcelku povedený vtípek, který je ovšem pravdivý. Jason Friedberg a Aaron Seltzer skutečně stáli za scénářem k prvnímu Scary Movie. Jejich novinka je parodií na romantické komedie a točí se kolem mladíka, jeho snoubenky, jejího otce a jeho rodičů. V téhle konstelaci se odehraje většina gagů a soudě podle prvního obrázku se tvůrci nebudou vyhýbat ničemu. Tož uvidíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace