Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Svět nepotřebuje Supermana?


ikona
imf
comicssuperman returns
 

Na Clarka Kenta byl vždycky spoleh, ale teď Warnerům přidělává spíš vrásky. Singerova reimaginace nevydělala ani zdaleka tolik, co jiné comicsy (málem se sklonila i před usoplenou Fantastickou čtyřkou) a skončila v mínusu. Studio sice slíbilo, že 200 milionů na severoamerických tržbách zajistí pokračování, ale moc se jim do toho nechce, zvlášť když jsou potíže i s dalším projektem, ve kterém by se měl syn Kryptonu vyskytovat. Justice League of America rychle získává v Hollywoodu pověst horké brambory a už se objevila řada naštvaných článků, ve kterých se polemizuje o tom, že by se tenhle film měl zrušit a zahrabat pod koberec. Producenti zatím trpělivě dělají castingové konkurzy a vysvětlují, že Supermana přece klidně může hrát někdo další, bude to zkrátka jiná verze postavy, stejně jako v případě televizního seriálu Smallville. Vysvětlení za všechny prachy.

Je dost možné, že podobná výměna stráží nakonec potká i celovečerního Supermana. Scenáristé prvního filmu (Michael Dougherty, Dan Harris... mají na kontě i druhé X-Meny) se od projektu distancovali, zřejmě v rámci chystané stávky, Bryan Singer naznačil, že po Valkyrie má na práci zajímavější věci a tak studiu zůstává v kapse snad jen Brandon Routh, jištěný smlouvu na tři filmy s eSkem na hrudi. Je dost možné, že i on ostrouhá, navzdory prohlášením studia, se totiž šušká, že Superman se vrací poletí do koše a studio se pokusí o další, úplně nový restart... nový herec, nový režisér, nové pojetí a nový hrdina. V DC Comics se zřejmě nestačí divit, jak se zachází s jejich rodinným stříbrem. Vypadá to, že jediným útočištěm pro nejslavnějšího comicsového hrdinu všech dob jsou v poslední době animáky. Comicsy se tak vracejí ke svému původnímu odbytišti v direct-2-DVD filmech. Jedním z posledních je povedený Superman: Doomsday, ve kterém si to Kal-El rozdá se svým nejtěžším nepřítelem vůbec a rozbije při tom půlku Metropolis v ultimátním souboji, který by ani největší šetřílkové v Hollywoodu nenatočili, pokud by neměli k dispozici půl miliardy. CGIčkové pero animátora však snese víc než peněženka producentů. Teď ještě podobné stoprocentně comicsové comicsy dostat do kin. Beowulfe, uhni! My chceme Avengers... :)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace