Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Van Damme umí být cool


ikona
imf
jean-claude van damme
 

Všichni je znáte. Steven Seagal, Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damme. Hvězdy 80. a 90. let, potácející se momentálně v hrubě céčkovém důchodu. Nadáváme na ně, ale chtěli bychom, aby na stará kolena dostali svou velkou šanci. Ať už jako záporáci v něčem velkém (Van Damme měl hrát v Křižovatce smrti 3 jednoho ze záporáků, naštěstí se tomu vyhnul :), nebo jako hvězdy. Všichni už ale zestárli požehnaně a Van Damme si to zjevně uvědomil. Zatímco Sylvester Stallone ždíme producenty i vlastní síly, aby si ještě něco užil, belgický svalovec v novém filmu už nebude zachraňovat svět a vyhazovat baráky do povětří. Bude rekapitulovat. S úsměvem na rtech.

Možná tomu nevěříte, protože Van Damme krom úpadku své kariéry čelil i problémům s alkoholem a drogami, ale bývalá akční hvězda se za tím zřejmě dokáže ohlédnout s úsměvem. V produkci Luca Bessona vzniká snímek J.C.V.D. a promo teaser naznačuje, že by v něm mohla být koňská dávka nadsázky. Dokonce to vypadá, že z původního scénáře (Van Damme se vrací dožít do Belgie, ale když je v bance, přepadnou ji teroristé, on musí využít svoje schopnosti, aby je zdolal... život napodobuje umění... však to znáte) ve filmu přeci jen něco zbylo. Klip je extrémně zábavný a ukazuje nejen nové Van Dammeovy vrásky, ale i stránku jeho osobnosti, kterou jste zřejmě doposud neznali. Nenechte si to ujít. A pro neználky ještě ukázka toho, jak byl naposledy Van Damme cool před patnácti lety

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace