Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tlustá čára za Terminátorem?


ikona
imf
terminatorterminátor 4
 

Vážně do toho jdou. Začátek nové trilogie s Terminátorem se bude jmenovat Terminator Salvation: The Future Begins a je označován za restart celého terminátořího univerza. To co se stalo doposud, se odehrávalo v současnosti, nová trilogie se má zabývat budoucností a válkou přeživších lidí proti Skynetu. V průběhu tří celovečeráků nakoukneme mnohem hlouběji do zákulisí "strojů" a možná konečně pochopíme, proč se to všechno stalo. Já ale pravděpodobně nepochopím, proč se děje tohle. :) Zní to jako špatný vtip a to i přesto, že se Warneři celkem chytře napůl distancovali od původní trilogie.

Možná je to tak dobře. Žádný Cameron, žádný Arnie... jen škoda, že to pro jistotu nepřejmenovali celé. Takhle to bude kazit jméno celé série generacím, které teprve přijdou. McG (režie) a Vin Diesel (hlavní "záporák") sice potvrzeni nebyli, ale i z tohoto zákulisního šepotu to vypadá, že producenti tak nějak nevědí, kam s celým konceptem hnout. Restart je už z principu posledním možným řešením (pokud se nerozhodnete vyhodit celý počítač/film/sérii z okna, ale to by v konkrétním případě vyletěly komínem stovky milionů dolarů), takže očekávám peklo a budu si za tím stát, dokud se k projektu nezačnou lepit alespoň trochu talentovaní tvůrci. Zatím to vyznívá jako něco na způsob neobratného remaku se starými dobrými, ale přesto vlastně novými a mizernými charaktery.

Něco podobného nás pravděpodobně čeká i odjinud. Producent Killera (ano, toho Killera od Johna Woo), Terence Chang, má zřejmě hluboko do kapsy, a tak prodal práva na remake jihokorejským filmařům. John H. Lee (A Moment to Remember) mi doposud připadal jako celkem rozumný chlapík, ale pokud se vážně hodlá pustit do remaku jedné z nejslavnějších wooovek a ještě ho zasadit do korejské a čínské čtvrti v Los Angeles, pak zřejmě vysadil nějaké hodně silné prášky. Bez Chow Yun-Fata navíc ten film nemůže uspokojivě dotáhnout původní verzi, i kdyby se Lee stavěl na hlavu. Naprosto marná snaha, ze které navíc ani nebude pršet moře dolarů, mnohem spíš se dočkáme slz zhrzelých fanoušků. Ale já plakat nebudu, já mám Hard-Boiled. A kdo na něj sáhne, tomu useknu ruku. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace