Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo z vás chce Preachera?


ikona
Mr. Hlad
alex proyasdanny boyledavid cronenbergpreacherquentin tarantinorobert rodriguez
 

Kdyby to bylo na nás, tak bychom po Ghost Riderovi nesvěřili Marku Stevenu Johnsonovi ani režii reklamy na ovesné vločky. Tenhle chlap ale svou kůži lacino neprodá. Už jsme informovali o tom, že se chystá produkčně dohlížet na natáčení seriálu podle slavného comicsu Preacher a donedávna byl jako režisér uváděn Howard Deutch, jenž je zodpovědný za mizérii jménem Můj soused zabiják 2. Zkrátka to nevypadalo moc dobře, teď se ale začíná blýskat na lepší časy.

Šéfům HBO totiž došlo, že po skončení Rodiny Sopránů nemají žádnou vyloženou seriálovou bombu a že Preacher by si zasloužil lepší péči. Howard Deutch tedy na pozici režiséra skončil a vypadá to, že příběh kněze Jesseho Custera, který spolu se svou bývalou přítelkyní a irským upírem hledá v Texasu Boha a je kolem toho spousta násilí, hlášek a westernové atmosféry, bude točit podstatně větší režisérské eso. Zatím sice není nic oficiálně potvrzeno, ale na veřejnost unikl soupis režisérů, které se hlavouni HBO pokusí ukecat. A vypadá to spíš jako seznam hostů na pooscarovou párty. Vezmeme to tedy pro jistotu abecedně:

Danny Boyle
David Cronenberg
Brian De Palma
Juan Carlos Fresnadillo (28 týdnů poté)
Neil Marshall (Pád do tmy nebo chystaný Doomsday)
Alex Proyas
Robert Rodriguez
Quentin Tarantino

Kouká se na to hezky a v době, kdy se ani režiséři jako McG nebo Brett Ratner nemusí stydět pracovat pro televizi, by nemuselo být ukecání někoho z výše zmíněných úplně nemožné. A i kdyby se režie nakonec ujal někdo úplně jiný, už teď je jasné, že HBO to s adaptací jednoho z nejdrsnějších a nejzajímavějších comicsů vůbec myslí zatraceně vážně. Teď ještě vyšachovat ze hry Johnsona a můžeme se začít nezřízeně těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace