Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #19: Berg je král!


ikona
imf
radio
 

A bylo to právě jeho Království, které nás přesvědčilo o tom, že dozrál čas pro další FMko. Kromě akčního thrilleru ze Saudské Arábie jsme stihli probrat i komediální hit Zbouchnutá, napínákového Shiu z Disturbie nebo velmi ceněnou muzikantskou romantiku Once, která dokázala devadesátkově uchvátit hned tři redaktory naráz. Před mikrofonem jsme se "hádali" v ještě košatějším vydání a i když Shushika s Kocourem chyběli a Witch se nedostavila (jednou se dočkáte... možná ;), natáhli jsme stopáž někam ke dvěma hodinám. Po rozboru podzimních hitů jsme se plynule přesunuli k Top trojkám, tentokrát ve znamení největších celuloidových zvěrstev. Není to nic pro slabé povahy. Největší část (prakticky polovinu) však tvoří tématické rozjímání nad letní sezónou roku 2008. Co nás čeká, na co se těšíme a čeho ho už se předem bojíme. Hledáčkem prošlo na pětadvacet filmů a urazit jsme jich stihli ještě jednou tolik. Jako obvykle omluvte mírný šum v pozadí, kulisu stavební apokalypsy (lešení přímo za oknem) a občasné přisprostlé výrazy. FMko je stejně jako Zbouchnutá tzv. ze života.

Koukejte si ho užít, protože další je jako obvykle v nedohlednu. Všechny čtyři v úvodu rozebírané kousky navíc stojí za vidění, takže pokud váháte, milerádi vám "vykecáme díru do hlavy". Stačí když nám věnujete pár minut svého času. Vybírejte, poslouchejte, komentujte.

Moviezone FM #19 - 1. část (13 minut) - Rozbor filmu Zbouchnutá
Moviezone FM #19 - 2. část (10 minut) - Rozbor filmu Království
Moviezone FM #19 - 3. část (7 minut) - Rozbor filmu Disturbia
Moviezone FM #19 - 4. část (11 minut) - Rozbor filmu Once
Moviezone FM #19 - 5. část (21 minut) - Top 3 zločiny spáchané na filmu
Moviezone FM #19 - 6. část (49 minut) - Filmové léto 2008

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace