Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři chtějí velké roboty


ikona
imf
tobey maguire
 

A v hračkářství už asi měli vyprodáno, takže se museli producenti porozhlédnout jinde. Trendy jsou prevít a v následujících letech se tak počty chodících kovošrotů v kinech povážlivě zvednou. A Warneři možná při svých kalkulacích rovnou brali útokem celou letošní Top 10. Mohlo to vypadat asi takhle. Hmm... co má letos největší úspěch, Jime? Transformeři od Michaela Baye, Johne. Velcí naštvaní roboti, co přišli z vesmíru a hledají krychli. A samozřejmě chtějí zneužít naší planetu. Safra, Jime. To je tak originální. Musíme natočit něco podobného, než vychladne zájem publika. Co máme dál v tom žebříčku severoamerických tržeb? No ten Spider-Man 3 tu je. Lidi na to lezli jak pominutí. Jasně, jasně... tam hraje ten skrček ze Seabiscuit. S tím jsem byl předevčírem na párty u Jessicy Alby. Měl bys vidět její bazén. Ta dýlka. A hloubka. Obsadíme ho. Po Spider-Manovi nebude mít do čeho píchnout a trochu nám to podrží tržby. Ještě něco? No na třetím místě tu vidím toho Shreka od Dreamworks. Kčertu! Všechny tři místa má konkurence. Jime, já se na to... animák. Já nechci dělat animák, chci velký roboty se slušnejma trikama, co to tu celý rozbouraj. Něco takovýho jsem viděl v neděli ráno na Cartoon Network. Můj syn na to kouká, pak furt běhá po bytě se zapnutým mixérem v náruči a křičí, že musí zastavit "protokultůru" nebo co. Mrkneme po tom. To by bylo, aby nebylo.

A bude! Ten animák se jmenuje Robotech a je to klasická japonská anime o velkých robotech, kteří přiletěli z vesmíru, aby "sklidili" naše přírodní i nerostné zdroje. O jednu invazi se však neúspěšně pokusili před lety a tehdy se nám podařilo ze zříceného korábu vydolovat pár užitečných technologií. Lidstvo se tak může postavit na odpor a po statečném proslovu amerického prezidenta (nutná změna proti originálu) to celá armáda, včetně dvou elitních pilotů, kteří mají potenciál rozhodnout o osudu celé bitvy, rozbalí na stříbrném plátně. Bude to stát moře peněz, bude v tom hrát Tobey Maguire (zatím jenom produkuje, ale odtud je jenom krůček před kameru) a Warneři z toho chtějí udělat jeden z hlavních projektů na rok 2009. Otevřený souboj japonských robošmejdů a Optimovy partičky. Vzduchem budou lítat šroubky!

P.S. Stíhačky, tanky a další přibližovadla ve filmu samozřejmě trans... morfují v obrovské bojové obleky. Lidé zůstávají uvnitř a řídí je. Některé "nesvéprávné" modely mají mezi sebou i Transformeři (slouží pouze jako skafandr pro člověka).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace