Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Tipy: 3.9. - 9.9. 2007


ikona
imf
tv tipy
 

Tentokrát jsme to trošku protáhli, hlavně kvůli "pomalejším" filmům v programu a výživné odpadní části, ve které se srazily největší postrachové videopůjčoven - Steven Seagal, Chuck Norris a Dolph Lundgren. Poslednímu z adeptů jsme věnovali i detailní medailonek, takže se nelze divit výsledné stopáži (70 minut). Vás ale možná spíš zajímá, co uvidíte v televizi. Slovenská Jojka nabídne zkraje týdne Wooovu Kulku v hlavě, v českých televizích to odpálí francouzská série Taxi a detektivní dvojka Riggs/Murtaugh. O víkendu se toho děje povážlivě málo, takže buď rovnou v pátek chyťte Laru Croft nebo v neděli počkejte na Zorra nebo Matrix Reloaded. Všechno ovšem běží na Slovensku, tuzemské stanice se zřejmě vyčerpaly přechodem na podzimní grafiku. :) V dotazech řešíme velikost našich DVD sbírek nebo oblíbené videoklipy a reklamy, milovníky sequelů pak potěší tématická Top 3.

A pak je tu samozřejmě soutěž. Ohlasy byly bouřlivé a na testovací otázku zareagovalo několik desítek lidí. Správná odpověď byla Piráti z Karibiku: Prokletí Černé Perly. Správným luštitelům gratulujeme (jejich výpis najdete v dalším odstavci). Do příště tomu dáme nějakou formu a myslím, že už se to začne dělit, protože otázky budou těžší a těžší. Odpovídejte nově na tvtipy@moviezone.cz. Budeme se těšit. Za týden na slyšenou.

Správné odpovědi zaslali: Natascha, Amrodel, hynman, Anonymek123, smegjacob, Tuxedo, Mayhem, blaster, RainMaker, Hitman_47, Hot_Spot, Lukkas, Kmotr, Seraph_22, chroust, Perry-, Tera, fussy, ondrag, Křysař Lubo, xxendxx, Ad4mson, Vydrys, Rouder, andrewz, Ilicka, deiwi, Roukys, Speta.jr, Jeržik, NBK, Pytlík, ch3vr0n, okkac, Quisp, Sennh, rcorp, KarelR, Qualkalim, Psema

TV TIPY 3.9. - 9.9. 2007

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace