Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shia & DJ: Sňatek z rozumu?


ikona
imf
shia labeouf
 

Johnny Depp a Tim Burton, Russell Crowe a Ridley Scott. Tyhle dvojice se takříkajíc našly a vyrábějí jeden úspěšný hit za druhým. Teď k nim zřejmě přibude další dvojka, která v poslední době rychle stoupá do hollywoodských kopců. Po úspěšné Disturbii spolu Shia LaBeouf a DJ Caruso chystají hned dva filmy - thriller Eagle Eye a již dříve ohlášenou comicsovou adaptaci Y: The Last Man. Caruso se v jednom z posledních rozhovorů zmínil, že Shia má opravdu zájem i o roli v Y: The Last Man (tisk mu jí přiřknul automaticky, když se ukázalo, že film bude režírovat právě Caruso - přání je otcem myšlenky) a vzhledem k tomu, že se na hlavního hrdinu skvěle hodí, bude to s ním Caruso řešit hned poté, co se vrátí z natáčení Indiana Jonese.

Ano, Shia nabírá otáčky, které nemají obdoby. Museli bychom hodně hledat, abychom našli hvězdu, která se vyšvihla v tak krátkém období. Mladý herec si však užil i svoje sidekickovské role v Constantineovi nebo Já, robot. Svůj přísun hlavních rolí si tak bezpochyby zaslouží, stejně jako sličné herecké partnerky. Jak kdysi podotknul kolega STčko, ten kluk sbalil dvě nejhezčí baby letošní filmové sezóny. A pokud si zahraje v Y: The Last Man, nebude mít o dívky nouzi, protože hlavní hrdina je spolu se svým zvířecím mazlíčkem, opičákem Ampersandem, jediným zástupcem mužského pohlaví na planetě Zemi. Fanoušci předlohy se ovšem proti Shiovi trochu bouří, protože v comicsu je hlavní hrdina "chlap jako poleno" a neustále plýtvá sarkasmem a černým humorem. Zkrátka vypadá tak, že všechny ty ženské by se do něj zamilovaly i v případě, že by nebyl tím posledním existujícím mužem. Proto padají z jejich řad jména jako Chris Evans... To sice nezní špatně a je pravda, že podle fotky z placu Indiana Jonese, kde má Shia hodně divný knír, bych mu asi roli spasitele lidstva nesvěřil, ale tenhle kluk už stihnul dvakrát překvapit a tak už raději nesýčkuji a pokorně čekám. Však nám to tihle dva ještě vytmaví. Doufejme. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace