Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman, Batman, tučňáci... ano!


ikona
imf
comicsjla
 

Všechno v jednom filmu. Angažování George Millera (Happy Feet) najednou dává smysl. Poté co odpoledne Christian Bale dementoval, že by se s ním studio bavilo o možné účasti v Justice League of America a Brandon Routh se zmohl jen na své "Těším se na další spolupráci s Bryanem Singerem", museli Warneři s pravdou ven. Jejich "superkomiks" bude obsahovat všechny slíbené hrdiny a bude to opravdu maso. Je tu ale malý háček. Nebude totiž hraný. Alespoň ne v pravém slova smyslu.

Při jeho výrobě bude použita "skorostejná" technologie jako v případě Zemeckisova Beowulfa (nebo staršího Polárního expresu). Bezejmenní herci/kaskadéři zatajtrlíkují před kamerou a jejich pohyby pak oživí nejslavnější comicsové legendy, které budou moci v plně virtuálním prostředí konečně dělat všechno, co se jim zamane. A že je toho v comicsech dost, co se do běžného hraného filmu přenáší jen těžko. Na projektu budou prý dělat i kouzelníci z WETA a můžeme jen doufat, že se jim povede dotáhnout technologii ještě o kus dál než v případě Beowulfa. U toho vypadají textury na postavách velmi pěkně, ale herecký projev je jaksi ztuhlý a akčním scénám by jistě prospěla větší dynamika. Už oznámení podobného snímku je ale samo o sobě dobrou zprávou. Warneři určitě nebudou šetřit (ale také se asi nepředají, nikdo nechce platit z vlastní kapsy propadák o proporcích Final Fantasy: Esence života) a pokud se dostaví očekáváné finanční výsledky, může to znamenat novou vlnu comicsových animáků (ta zatím rašila jen na direct-to-DVD trhu, kde se můžete setkat s Ultimate Avengers, Iron Manem nebo Hellboyem). Tak držte palce, už jenom kvůli oblíbeným hrdinům, protože pro některé z nich (Flash) to může znamenat odrazový můstek k hranému celovečeráku. A Ryan Reynolds by si prý hrozně rád "zaběhal". :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace