Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rocky píše blog!


ikona
imf
rockyrocky 6sylvester stallone
 

Je to tak! Internetový marketing ve formě videodeníčků se poslední dobou zuřivě rozmáhá. Začal to praktikovat George Lucas při natáčení nových Epizod (tehdy byl ale exkluzivní obsah placený), pokračoval v tom Peter Jackson (u King Konga je to asi nejokatější) a převzal to i Bryan Singer při natáčení Supermana. Studia i režiséři samotní zkrátka chtějí nalákat über-geeky jako jsme my, aby se o film aktivně zajímali už ve stádiu příprav. Možná vás to připravuje o kus požitku z hotového díla, ale čert to vem... pro lidi co se zajímají o natáčení i z druhé strany a DVDčka si kupují kvůli bonusům, je to mimořádně fajn fíčura.

Zrovna včera jsem si např. pod trailerem k Da Vinci Code stěžoval, že Sony odbyla svojí webovou prezentaci a nenechala uživatelům žádné skryté hinty apod. Trochu jsem se mýlil, protože chlapci od Sony zjevně doufají, že ten tajný web si najdete sami. Jmenuje se Cryptophyle a tváří se nezávisle, jenže... stačí si trochu zaluštit v internetových záznamech a zjistíte, že si ho zaregistrovala samotná Sony. Najdete tu blog plný hádanek a hlavolamů... schválně zkuste zavařit mozkové závity.

U druhého filmového blogu je možná potřebovat nebudete, ale toho nečiní o nic méně zajímavým. Stránka s výmluvným názvem Rocky Balboa Blog není dílem nějakých zapálených fanoušků, ale oficiální stránkou produkce, která bude po vzoru Jacksona a Singera uveřejňovat texty i videa z natáčení. Jako důkaz tam už teď najdete první zářez (stáhnutelná verze), ve které vám Stallone osobně seznámí s úhlavním protivníkem Rockyho, vysvětlí důvody, kterého vedly k výběru Antonio Tarvera a nakonec zapózuje nejen v Rockyho hadrech z jedničky, ale i do půli těla. Pořád ještě nevím, jestli to v těch šedesáti Sly utáhne, ale snahu mu upřít nelze. O Rockym VI si u nás můžete přečíst zde.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace