Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hadi v letadle - hit příštího léta?


ikona
imf
david r. ellissamuel l. jacksonsnakes on a plane
 

Asi těžko, když ani nevíte o co jde, že? A přesto je nový film Davida R. Ellise (Final Destination 2, Cellular) Snakes on a Plane hlavním tématem vzrušených diskuzí a fráze v názvu filmu se rychle dostala do běžné americké mluvy (ve smyslu "horší už to být nemůže"). Za takovou marketingovou masáž by New Line Cinema jistě ráda zaplatila, ale má jí úplně zadarmo. Má holt někdo štěstí.

Zápletka snímku je vyjádřena prakticky už v jeho názvu. Samuel L. Jackson tu hraje agenta FBI, který převáží důležitého svědka. Do jeho letadla však mafiánský boss propašuje krabici plnou velmi agresivních a jedovatých hadů. K čemu bomby a zabijáci, tihle tvorečkové udělají práci stejně spolehlivě a jejich majitel se jen těžko dohledává (hadi jsou při výslechu poměrně nemluvní a vymlátit z nich přiznání tak dá mimořádnou práci ;). Snímek se tedy zvrhne do plíživého (vtip) hororu, kdy hrdinové musí na palubě letadla utíkat před všehoschopnými hady a zdánlivě není kam uniknout (pilot to zcela jistě odnese jako první, autopilota nepůjde vypnout... klasika).

Zní to tuctově, ale jak už bylo řečeno, snímek se rychle dostává do povědomí fandů i široké veřejnosti. Těžko odhadnout proč se tak děje, ale fandovské weby rostou jako houby po dešti a i když to sotva bude zopakování úspěchu Blair Witch Projectu, měli bychom si na tenhle film dát pozor. Ostatně Samuela L. Jacksona v hororu nevídáme každý den. Existuje už dokonce i fandovský audio trailer u kterého nevydrží žádná bránice v klidu. Uvidíme jestli s ním ten oficiální udrží tempo. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace