Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jessica do porna nedělá!


ikona
imf
jessica simpson
 

Tatínek jí to totiž zakázal. Poté co obdržel nabídku od jednoho z producentů, ve které bylo: "Vaše dcera by si v našem novém filmu zahrála pornohvězdu, ale měli byste to uvážit, protože z téhle role kouká možná nominace na Oscara. Jessica by ho dokonce mohla vyhrát. Šance jsou nemalé.", odpověděl papá Simpson neméně zábavně: "Oscara si můžeme koupit v obchodě s cetkama, naše dcera zůstane oblečená".

Kvůli takovým zprávám občas musíte ten dolarový kolotoč milovat. Velmi pravděpodobně šlo o producenty biografického filmu o Jenně Jameson, kteří už dřív do světa halasně vykřikovali, že do hlavní role "ukecají" Scarlett Johansson. To se jim zjevně nepovedlo a tak lákali Jessicu Simpson. Na Oscara. :) Joe Simpson by si mohl koupit tak maximálně toho čokoládového. Tím ambiciózním odseknutím se asi snažil zatlouct nedávný průšvih s filmem Blonde Ambition (trailer), který osobně musel stopnout, aby se o jeho dceři neříkalo, že je mizerná herečka.

Pozdě, Joe. Všimli jsme si. Už v Dukes of Hazzard měla Jessica roli, která přesahovala její kapacitu a když si poslechnu její písničky, vrtá mi hlavou, kolik zvukových inženýrů se na těch veledílech muselo nadřít. Přičtěte k tomu dnes už vousatý skandál s vypnutým playbackem její sestry Ashlee a přestanete chápat, proč jsou v showbusinessu dvě rodiny Simpsonových. Texasani ať táhnou domů a nechají tu jen klasické žluté idoly. Kdyby se Jessica alespoň věnovala jen jedné činnosti (pokud možno zpívání, to jde dost často mimo mne), světu by se notně ulevilo. Asi jako v den kdy Nick Lachey definitivně pochopil, že s Jessicou zkrátka nemůže žít v jednom domě a díky tomu zrušili populární MTV show Newlyweds, zřejmě nejzábavnější reality seriál všech dob. A když vás v jeho parodii hraje Jessica Alba, leccos to naznačuje.

Ale dobře... pro fanoušky přikládáme fotku. Alespoň bůh svou práci odvedl. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace