Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ace Ventura jr.


ikona
imf
ace venturasequel
 

Už žádné narážky na vedro, protože tohle není výheň. To je peklo. A mluvím teď o tom hollywoodském pekle, ve kterém agresivní sequelová politika vítězí nad vším ostatním. Většina ultrablbých nápadů na pokračování naštěstí skončí v koši nebo na videokazetách, ale někteří herci zkrátka mají "štěstí" a podle jejich nejlepších filmů se točí ta nejhorší pokračování, přirozeně už bez jejich přítomnosti. Jim Carrey by jim mohl kralovat, protože po dementním prequelu k Blbý a blbější a naprosto ohavném pokračování Masky se chystá... tramtadadá... třetí Ace Ventura.

Hlavním hrdinou bude tentokrát syn slavného zvířecího detektiva, který se vydal ve stopách svého otce a aspiruje na sedmý stupeň způsobilosti a tím i regulérní "placku". To ale musí nejdřív chytit mládě pandy, která byla obviněna z těžkého zločinu. Zřejmě ho bude vyslýchat nebo co. Můžete hádat, jestli se Jim Carrey zúčastní alespoň ve formě camea. V takové Noci v Roxbury to zvládnul prostřednictvím telefonu a vlastně ani nebyl slyšet. Takovou fintu by jistě producenti taky zvládnuli, spíš se obávám, že my nezvládneme to, co Josh Flitter před kamerou předvede. Jeden z teenagerů v aktuální romantické komedii Licence to Wed, která sbírá jednu negativní recenzi za druhou, se pokusí navázat na Jima Carreyho? Schválně kdo si myslí, že tohle může dopadnout dobře. I producenti si musejí dávat "prášky na dobrou náladu", jinak by to nikdy neschválili. Ale na druhou stranu, režíruje David M. Evans, autor filmů jako Beethowen 3 a 4. Všechno do sebe zapadá. Natáčet se začíná už 17. září na Floridě a existují i promo plakáty (leč v mizerné kvalitě, proto tak malá velikost obrázků). Nikdo to nezastaví. Teď už zbývá jen tomu utéct. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace