Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se Akt X?


ikona
imf
david duchovnyx-files
 

Dlouho jsem dnes přemýšlel o čem napsat novinku. Nesmělo to být o nových filmech Elishy Cuthbert nebo Megan Fox, protože by se dozajista zvýšil počet samovolně vznícených osob. Žádné vysokohorské nebo rovnou sibiřské thrillery jsem též nenašel (jestli vám vypnuli klimatizaci, měli byste si pustit Věc nebo Cliffhangera). Nakonec tedy volba padla na nějaký ten film u ledu.

Diskuze o nových celovečerních Aktech X je celkem v kurzu, protože na prázdninový trh míří nejen reedice prvního filmu, ale taktéž kompletní seriál na DVD, včetně českého dabingu. Kdo by nechtěl mít Muldera doma? Pokud existuje těch pár seriálů, co opravdu stojí za archivaci, Akta X mezi ně patří (sice odtud potud, ale tím si nebudeme kazit den). O případném pokračování se mluví už roky a své jsme si k tomu řekli i na našich stránkách. Chris Carter a David Duchovny přesto stále šlapou vodu a snaží se 20th Century Fox přesvědčit o tom, že agent Mulder má stále dost věrných fanoušků. V době kdy do kin míří celovečerní Simpsonovi a John McClane se úspěšně probral ze zimního spánku, je víc než příhodný okamžik pro opětovné lobbování, zvlášť když Carter právě dokončil scénář a Duchovny ho už během týdne dostane k nahlédnutí. Pak zřejmě objemná obálka poputuje k hlavounům do studia a bude se razítkovat. Fanoušci seriálu mohou jen doufat, že půjde o razítka schvalovací a sehraná dvojka Mulder/Scully se zas pustí do emzáckého bádání.

Pokud se tak stane, natáčení by se mělo rozeběhnout už v listopadu a kdo ví, když si kanadští filmaři máknou, během příští letní sezóny bychom tu mohli mít černého koně s podezřele povědomými konturami. Kdo by rád neoprášil ramena starým dobrým agentům FBI pro které jsou konspirace a zelení mužíčci denním chlebem? Počítejte se mnou ve frontě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace