Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ridley hraje Monopoly?


ikona
imf
ridley scott
 

Některé hollywoodské novinky jsou příliš bláznivé, než aby je někdo bral vážně. A zároveň příliš bláznivé, než abychom je nechali bez povšimnutí. Podle jedné takové zaručené zprávy totiž hodlá Ridley Scott režírovat celovečerní adaptaci populární deskové hry Monopoly. Za projektem stojí Hasbro a do hlavních rolí se počítá se Scarlett Johansson a Kirsten Dunst. Zřejmě budou hrát figurky.

Neptejte se mě proč a neptejte se mě jak. Koukal jsem na tu zprávu s vyvalenýma očima a širokoúhlým úsměvem. Napadá mě tisíc možností, jak tohle natočit, ale ani jedna neopouští žánr parodie. Celkem bych chápal nějaký ten product placement (chlápek běží po ulici a Will Smith mu uštědří K.O. krabicí s Monopoly... chlápek udělá poloviční salto vzad a dopadá na břicho), ale celý film o deskové hře? Navíc s takovým obsazením a režisérem. To už vážně zavání kachnou. Na druhou stranu to nelze brát úplně na lehkou váhu, nezapomínejte, že se chystá filmová adaptace počítačové hry The Sims a celovečerák o dobrodružstvích maskota firmy Burger King. A ve světě který schválí podobné projekty, je už vážně možné úplně všechno. Zdeněk Troška by se teď měl chytit svojí šance a udělat celovečerní adaptaci Člověče, nezlob se! Nova už to zkusila a tolik rozesmátých tváří a snových ratingů ještě svět nezažil. Připravte se na nejhorší a rezervujte si lístek na Mars. Tam snad budeme mít od podobných legrácek na chvíli pokoj.

Teď už jen doufám, že Michael Bay zadaptuje legendární Lodě. Tolik výbuchů ještě stříbrné plátno nevidělo. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace