Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #17: Do třetice...


ikona
imf
radio
 

Nemohli jste nás naladit dlouhé dva měsíce. Trailer Night, zkoušky, speciály, zkoušky, sluníčko a zkoušky! Tyto věci nám bránily v tom, abychom se nějak organizovaně sešli, ale teď když proběhly skrz kina tři klíčové koncovky důležitých trilogií, jsme do toho prostě a jednoduše praštit museli. V úvodu sedmnácté epizody se tak seznámíte s našimi názory na Spideyho, Piráty a Shreka. Vězte, že to nebude moc pozitivní, ale snad dostatečně zábavné, abyste skrz to propluli. Nebrali jsme si servítky a zejména zlobr to od nás dostal naplno. Na jeho počest jsme ostatně vyhlásili Top 3 nejzbytečnějších filmů v historii kinematografie a některé volby vás zcela jistě překvapí (možná by se dalo mluvit i o šoku). Pochvaly a pohlavky jsou tentokrát výživné díky tomu, že se nás sešlo rovnou pět (STčka se bohužel nedočkáte, létat mimo ČR) a Cival opět rozsvítil vysílání existenciálním problémem, jehož dořešení necháme na vás. Viz níže. Tato problematika pak plynule pokračuje ve čtenářských dotazech, kde řešíme filmové postavy, se kterými se dokážeme "sžít" a které nám tzv. mluví z duše. Kdo to vydrží, může si za odměnu servírovat dojmy z fláků, které jsme sotva vytáhli z našich přehrávačů a zcela výjimečně a speciálně jsme pro vás připravili... takovou tečku. Nebudu nic prozrazovat. Poslechněte si jí a uvidíte.

Moviezone FM #17 - 1. část (16 minut) - Rozbor filmu Spider-Man 3
Moviezone FM #17 - 2. část (11 minut) - Rozbor filmu Piráti z Karibiku: Na konci světa
Moviezone FM #17 - 3. část (10 minut) - Rozbor filmu Shrek 3
Moviezone FM #17 - 4. část (21 minut) - Top 3 nejzbytečnější filmy
Moviezone FM #17 - 5. část (26 minut) - Pochvaly a pohlavky
Moviezone FM #17 - 6. část (6 minut) - Existenciální problém
Moviezone FM #17 - 7. část (14 minut) - Čtenářské dotazy: Podobnost redaktorů s filmovými postavami, Oblíbené sitcomy
Moviezone FM #17 - 8. část (12 minut) - Měli byste vidět
Moviezone FM #17 - 9. část (3 minut) - Tečka za vysíláním

Natáčení bylo tentokrát velmi veselé. Zjistil jsem, že s novou zvukovkou si starý mikrofon příliš nerozumí a poskytuje příliš malý vstupní výkon. Takže je všechno trochu zkreslené a občas budete muset štelovat hlasitostí. Ale snad se vám zadaří. Druhým prvkem bylo šampaňské, které jsme asi v půlce vysílání otevřeli, na počest Kocourova úspěšného vystudování. Na tok našich myšlenek to samozřejmě příliš vliv nemělo, ale... to už musíte posoudit sami. Doufáme, že se vám i sedmnáctka bude líbit a protože je svým způsobem speciální, nabízíme pár fotek z natáčení. Takže... na slyšenou.



V popředí imf, v pozadí Cival a Mr. Hlad doplňují tekutiny



Zamyšlený K0C0UR



Shushika



Mr. Hlad



Cival

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace